Ožujak 07, 2022

Prodaje se poljoprivredno zemljište s prekrasnim pogledom na more u Jezerima

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Jezerima na otoku Murteru (otok je mostom povezan s kopnom tako da nema ovisnosti o trajektnim linijama) se prodaje poljoprivredno zemljište površine 2931 m/2 s direktnim pogledom na more.

Zemljište je pravilnog oblika, udaljeno od mora 320 metara, odnosno od centra turističkih Jezera 2.000 metara. Pored blizine mora i centra, pozicija i okruženje zemljišta osiguravaju izniman mir.  Do zemljišta vodi uredan makadamski put dovoljne širine, dok se čitavom dužinom zemljišta proteže kolni put direktno do mora s pravom služnosti preko susjedne parcele.

Taj put je privatan, ograđen i služi isključivo za potrebe vlasnika parcele. Površina samog kolnog puta iznosi 360 m/2. Na zemljištu se nalazi trideset stabala maslina koje se redovito obrađuju i drže u urednom stanju. Uz ovo postoji i mogućnost otkupa susjednog zemljišta. Vlasništvo čisto, dokumentacija uredna. Za ovo zemljište kupci su oslobođeni plaćanja agencijske provizije. Sve dodatne informacije putem maila, odnosno telefonom na: 091/ 6217 217 – Julijo

Više na https://moreta-nekretnine-vodice.com/zemljiste/jezera-poljoprivredno-zemljiste-s-prekrasnim-pogledom-na-more