Travanj 26, 2022

Potpuno besplatno oglasite svoju Vilu na Adriatic Luxury Villas

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Imate kuću za odmor? Postignite bolju vidljivost i ostvarite svoj puni potencijal ove sezone uz Adriatic Luxury Villas

Agencija Adriatic Luxury Villas postigla je zavidnu reputaciju u zemljama srednje Europe izdvajajući se pred kompetitivnom konkurencijom svojom profesionalnošću, individualnim pristupom pomno osluškujući potrebe svakog gosta te nudeći dodatnu vrijednost.

Adriatic Luxury Villas bavi se posredništvom u iznajmljivanju kuća i vila s bazenom te u ponudi ima preko 350 kuća za odmor duž čitave obale, od Istre do Dubrovnika. Važno je naglasiti da čak 70 posto njihovih gostiju dolazi s njemačkog govornog područja. Iz tih područja ostvaruju i najviše posjeta na njihovoj web stranici.

- U našu web stranicu ulažemo jako puno kako bi postigli što bolju pozicioniranost na pretraživačima te samim time dostigli što veću vidljivosti i promet. Danas se zasluženo možemo pohvaliti najboljim pozicijama na internetskim pretraživačima u Njemačkoj, Austriji i našim ostalim ciljanim emitivnim tržištima. U današnje vrijeme kad je Internet broj jedan kanal za pronalaženje gostiju, naša dobro promišljena strategija nam je omogućila snažnu prednost i uvelike ubrzala popunjavanje slobodnih nekretnina - rekao nam je Dujo Miočić, direktor turističke agencije Adriatic Luxury Villas, specijalizirane za posredovanje u iznajmljivanju luksuznih nekretnina.

Adriatic Luxury Villas nudi korisničku podršku na više jezika 24 sata u danu, sedam dana u tjednu. Oglašavanje je potpuno besplatno, dok se provizija ostvaruje ukoliko se realizira rezervacija. Gosti plaćaju čitav iznos smještaja 30 dana prije dolaska, a profesionalni tim agencije Adriatic Luxury Villas brine se za pojedinačni pristup svakom gostu nudeći brzu i jednostavnu rezervaciju. Na taj način se olakšava cijeli proces i iznajmljivaču i gostu.

Kako bi i Vaša vila, već ovog ljeta, konkurirala na web stranici agencije Adriatic Luxury Villas potrebno ih je samo kontaktirati i dogovoriti suradnju, odnosno oglašavanje. Kontaktirati ih možete na broj +385977519979, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem njihove web stranice https://www.adriaticluxuryvillas.com/