Travanj 29, 2022

Sve do 15.5.2022. traje proljetna akcija STIHL trimera u prodavaonicama Porat d.o.o.

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nije važno trebate li motorni, električni ili akumulatorski trimer za travu; u prodavaonici Porat d.o.o. u Vodicama sigurno ćete pronaći onaj koji vam najviše odgovara. Trenutno imaju proljetnu akciju na sve STIHL trimere na travu u iznosu od 10% koja traje sve do 15.05.2022. Razlog je to više da svratite kod njih.

Kvalitetni uređaji visokih performansi jamstvo su dugotrajnog i učinkovitog rada. Upravo takve proizvode nudi PORAT d.o.o., marku STIHL – najpoznatijeg proizvođača uređaja za vrt. Kod njih možete pronaći potrebne kosilice, trimere (tzv.flakserice) i motorne kose. Kvaliteta STIHL strojeva jamstvo su uspješno obavljenog rada, a uz pravi stroj i kompetentni savjet ovlaštenih STIHL trgovaca Vaš vrt, maslinik ili polje besprijekorno će izgledati.

Bilo da kosite travnjak ili uređujete vrt PORAT d.o.o. nudi vrtne uređaje za svaki posao, a ovog proljeća kod njih možete pronaći STIHL trimere za travu po sniženim cijenama u iznosu od 10%.

Praktični i lako prenosivi uređaji široke primjene košnju čine jednostavnijom i lakšom.  Kako područje njihovog rada ne ovisi o konfiguraciji terena idealni su za skučene prostore, uz prepreke i među drugim raslinjem, te za uređivanje okućnica i maslinika.

Osim trimera kod njih možete pronaći i sve ostale uređaje s kojima ćete proljetne radove dočekati potpuno spremni: visokotlačne perače, vrtne sječkalice, škare za živicu, robotske kosilice,  vrtne akumulatorske pile, motorne i ručne prskalice.

Želite kupiti novi uređaj, ali još uvijek niste sigurni koji je model odgovarajući za vaše potrebe? U tom slučaju, savjetujemo vam da posjetite STIHL ovlaštenog trgovca PORAT d.o.o., koji vam nudi sveobuhvatnu podršku: od kompetentnog savjetovanja, montaže i upućivanja u rad do servisnog održavanja.

PORAT d.o.o. već dugi niz godina stoji na usluzi svojim kupcima na području cijele županije, a ovom prilikom svim žiteljima grada Vodica čestita Dan grada Vodica i župe Našašća Svetog Križa.

Svoju prodavaonicu i servis ima u Vodicama, na adresi Stablinac VIII 1 i prodavaonicu u Šibeniku na adresi Trg Draga 10 .

Radno vrijeme prodavaonice u Vodicama je od 7.30 do 14.30 sati te od 17 do 19.30 sati od ponedjeljka do petka, dok subotom rade od 7:30 do 13 sati.

Sve informacije vezane za servis možete dobiti pozivom na 022 442 232.

Više informacija potražite na web stranici ili Facebooku.