Svibanj 24, 2022

Apartmani „Moreta“ Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Vodice su turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Smještene su na obali, u širokom zaljevu, 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije.

Smještajni kapaciteti „Moreta“ se dugi niz godina ističu u turističkoj ponudi grada Vodica. Kvaliteta smještaja, ljubaznost domaćina i dugogodišnje iskustvo u turističko-ugostiteljskoj djelatnosti su samo neke od prednosti pri izboru naših smještajnih kapaciteta za odmor u Vodicama. Posebno ističemo dva potpuno preuređena apartmana za 5, odnosno 6 gostiju i to:

Apartman broj 4 – apartman za 4+2 osobe. Sastoji se od: dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, moderno opremljene kuhinje i kupaonice. Apartman je klimatiziran, posjeduje SAT TV, neograničenu internetsku vezu i podno grijanje u kupaonici. Gostima je osigurano parkirno mjesto na privatnom parkiralištu u sklopu objekta.

Apartman broj 5 – apartman za 3+2 osobe. Sastoji se od: spavaće sobe, dnevnog boravka, moderno opremljene kuhinje i kupaonice. Apartman je klimatiziran, posjeduje SAT TV, neograničenu internetsku vezu i podna grijanja u kupaonici i dnevnom boravku. Gostima je osigurano parkirno mjesto na privatnom parkiralištu u sklopu objekta.

Informacije i rezervacije telefonski na: +385 91 888 0500 – Tihomir ili mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

https://www.youtube.com/watch?v=q12x8UiTevs