Lipanj 04, 2022

Moreta nekretnine: Prodaje se nova dvojna kuća na izvrsnoj lokaciji u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Vodicama, na udaljenosti od 700 metara od centra grada, odnosno 1100 metara od uređene plaže se prodaje dvojna kuća u završnoj fazi izgradnje. Kuća se gradi na zemljištu površine 230 m/2, a neto razvijena površina kuće je 130,10 m/2 na dvije etaže, od čega prizemlje površine 69,80 m/2, a koje se sastoji od: ulaznog predprostora, gostinjske spavaće sobe, kupaonice te velikog dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom i blagovaonicom površine 24,90 m/2.

Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku terasu površine 24,30 m/2. Unutarnjim stubištem se dolazi do kata kuće koji se sastoji od manjeg hodnika, dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i pripadajućim walk in ormarima od čega je jedna površine 22,60 m/2, a druga 20,40 m/2.

Obije sobe imaju izlaz na balkon površine 9,40 m/2. Kući pripadaju dva parkirna mjesta i skoro 100 m/2 okućnice s pripadajućim vrtom te manje spremište površine 5,30 m/2. Kuća se gradi po najnovijim standardima gradnje, a koriste se kvalitetni materijali i oprema poput: kvalitetne unutarnje stolarije sa skrivenim brtvelama, roll izvedbe vanjske stolarije, električnih podizača roletna, staklenih ograda, kvalitetne podne obloge i sl. Kuća će posjedovati klima uređaj u svakoj prostoriji, dimnjak, priključke za telefon i internet te podno grijanje u kupaonicama.

Kuća se nalazi na izvrsnoj poziciji, mirnom urbanom predjelu izvrsnog pristupa i u blizini većih trgovačkih centara, a osim za vlastitu uporabu postoji i veliki potencijal za turističku eksploataciju.
NAPOMENA: Za ovu nekretninu su kupci oslobođeni plaćanja agencijske provizije

Više informacija na https://moreta-nekretnine-vodice.com/kuca/novo-u-ponudi-vodice-nova-dvojna-kuca-na-izvrsnoj-lokaciji