Lipanj 04, 2022

Kroz plave šine, rudnike, svemir ili u vodu? Roller Coasteri Fun Parka Biograd sve to mogu!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Ljeto kreće sa pravim adrenalinskim pozdravom, a zabava se seli na Divlji zapad, Jurski svijet i u svemir!!

Jeste li znali da naš najveći tematski park Fun Park Biograd ima rollercoastere raznih izvedbi i da za prave adrenalinske avanture ne morate putovati van naših granica. Dovoljno je samo zaputiti se prema Biogradu na moru. Spojite nezaboravan vikend na moru s odličnom zabavom i uz brojne avanture u Fun Parku Biograd priuštite sebi provod za pamćenje. Kada k tome još pridodamo i tematske cjeline koje vas bacaju malo u prošlost, malo u budućnost i mame svojim atraktivnim kulisama, dok se tematski junaci trude da vas dobro zabave imat ćete razloga da povedete svoju ekipu, otpustite kočnice i krenete u pustolovine.

Fun park Biograd smješten je na odličnoj lokaciji-u središnjem dijelu jadranske obale i s koje god strane krenuli, bilo s juga ili sjevera Hrvatske odličan je ljetni izbor za dobar provod.

Bili ljubitelji adrenalina ili možda mirnijih vožnji uz slikanje sigurno ćete naći nešto za sebe. A zabavna ekipa svakoga radnog dana uvijek sprema prigodni program. Pa će se tako početkom 6.mjeseca zabava prvo preseliti na Divlji Zapad.

04.-05.6.2022 Wild Wild West
Ovaj party pravi je mamac za smijeh i dobar provod, I to za cijelu obitelj. Divlji Zapad nije samo mjesto za ljubitelje Indijanaca i kauboja, ova zabavna cjelina dobro će vas nasmijati i pokrenuti.

Za najmlađe tu su indijanski kanui koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika. Na Divlji Zapad vozi i Western Express-mali vlak koji vozi po zahtjevnom terenu i prolazi tunelom kojeg su izgradili vrijedni rudari. Uhvatite svoj vagon i uživajte u prizorima Divljeg Zapada. Tu je i Eureka interaktivna atrakcija Divljeg Zapada. Kako biste poletjeli na Eureci, morate upotrijebiti svoju snagu i dignuti se u visine. Uživajte u letu u najčudnijem prijevoznom sredstvu na Divljem Zapadu, prepustite se doživljaju i pokažite koliko visoko možete letjeti. Oni željni adrenalina mogu se ukrcati u mine train coaster poseban rudarski brzinac-zvijezdu brojnih avanturističkih filmova.

Nova proširena zona u dijelu Divljeg Zapada mami sve željne dobrih igara i natjecanja, kojih ni ovoga puta neće faliti. Pripremite se na puno smijeha, navijajte u zabavnim natjecanjima i uz obilje pustolovina doživite nezaboravan provod. Atraktivne kulise kao i poseban gost papiga Koko biti će pravi mamac za najbolje fotke. Kako Koko voli uzeti stvari u svoj kljun savjetujemo vam da ga slikate u širem kutu.

Program počinje od 16 sati kada kreću indijanska natjecanja. Atrakcije će upaliti motore dobre zabave, a uz vožnje kreće i zabavni program u parku. Zaplešite na country ritmove u najvećem pjenjaku na obali, okušajte se u jahanju mehaničkog bika kao pravi kauboji, a potom požurite na tombolu. Jer nakon zabavnog dana uz malo sreće možete kući ponijeti i nagradu.

Program Wild Wild West
16.00 Pucanje iz luka i strijele
Slikanje s papigom Koko!
18.00 Country pjena party
19.00 Natjecanje u jahanju bika
20.00 Tombola

Nakon otkačenih avantura na Divljem Zapadu, slijedi pravi adrenalinski pozdrav ljetu. Roller coaster i spinning coasteri ubacuju u petu brzinu, a paralelno uz vožnje teče i odličan zabavni program.

11.-12.6.2020 Roller and Spinning Coaster Rides!

Roller coasteri Fun parka Biograd odvući će vas u brojne avanture s brzim vožnjama i priuštiti pravi adrenalinski doživljaj. Svaki na svoj način pružit će vam nezaboravne vožnje i odličnu zabavu.

Atraktivan jadranski plavac „Big Blue“ je brzi roller coaster koji sigurno juri tračnicama, okreće vas i pruža pravi adrenalinski doživljaj! Najglasniji je predstavnik adrenalina i mami svojim plavim izgledom sve ljubitelje brzih vožnji. Najmlađi član roller coaster grupe Atlantis pružiti će vam pravo ljetno osvježenje kad vas niz strmi tobogan spusti direkt u bazen i vašu vožnju ukrasi s ogromnim pljuskom. Spustite se skupa sa ekipom u ovom fantastičnom roller vodopadu i doživite pravo ljetno osvježenje. Želite li u svemir u posebnom shuttleu, Fun Park Biograd ima rješenje i za to!. Crveni roller coaster spremno čeka sa svojim svemirskim kabinicama da vas zavrti i zarotira svojom galaksijom. Čuva ga najstrašnije biće iz SF filmova-Alien, uvijek raspoložen za dobre fotke. Napravite dobar selfie ili fotku jer se rijetko gdje možete bezopasno uslikati sa strašnim Alienom. Još jedan roller coaster stekao je slavu u filmovima. Baš takvim vozio se Indiana Jones a vi imate priliku da u rudarskom brzincu Mine Train Coasteru savladate krivine kao Indiana i mnogi likovi avanturističkih filmova.

U Fun Parku Biograd svatko može naći atrakciju za svoj ukus, pa oni koji nisu ljubitelji brzih vožnji imaju cijeli niz raznih pustolovina. A da bi ljetna fešta bila još bolja uz ove avanture na atrakcijama čeka vas i pravi ljetni parti. Najmanje posjetitelje će uz Funny dočekati popularni Malac. Pripremite se na slatka iznenađenja i fotkanje, a potom uronite u veliki ljetni pjena party.

11.-12.6.2020 Hello Summer! Roller and Spinning Coaster Rides program!
14:00-otvorenje, slikanje sa Funny i Minionom
17:00- pjena party
19:00- slikanje s maskotama