Lipanj 11, 2022

Nova ponuda Moreta nekretnina

Tribunj, luksuzna vila s bazenom i pogledom na more

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Tribunju, u rezidencijalnom dijelu, na udaljenosti od oko 400 metara od mora, odnosno centra turističkog mjesta se prodaje ekskluzivna, luksuzna vila s bazenom te direktnim pogledom na more i okolicu ukupne bruto stambene površine od 398 m/2.

Vila se prostire na ukupnoj površini od 953 m/2 od čega 165 m/2 pripada tlocrtnoj površini zgrade, 42 m/2 je veličina bazena, a ostatak od 746 m/2 pripada dvorištu na kojem se nalaze pretežno uređene i održavane zelene površine, a na dijelu vrta je zasađeno i održavano mediteransko bilje i povrtne kulture. Sama zgrada se sastoji od prizemlja u kojem se nalaze: hodnik, jednosoban apartman, a koji se sastoji od: kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, kupaonice i spavaće sobe s izlazom na terasu i pogledom na more i bazen.

Osim navedenog apartmana prizemlju pripadaju i dvije garaže s direktnom internom komunikacijom s unutrašnjosti zgrade, a u tom prostoru su smještene još i kotlovnica za centralno grijanje na pelete te WC i praonica. Unutarnje stubište vodi do prvog kata na kojem se nalazi noćni dio koji se sastoji od: glavne spavaće sobe s kupaonicom i walk-in garderobom, druge spavaće sobe, radne sobe te još jedne kupaonice smještene u hodniku noćnog dijela. Sve spavaće sobe su opremljene priključcima za satelitsku televiziju i internet te klima uređajima s grijanjem i hlađenjem. Vrijedi napomenuti da obje spavaće sobe imaju poseban izlaz na terasu s koje se pruža prekrasan pogled na more i okolicu.

Nadalje, na drugom katu su smješteni: kuhinja s blagovaonicom te prostrani dnevni boravak iz kojeg se izlazi na veliku terasu s pogledom. Krov zgrade je ravan i predstavlja prohodnu terasu koja još uvijek nije dovršena. Kompletan prostor kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka je opremljen s podnim grijanjem dok se ostatak kuće grije već spomenutim centralnim grijanjem na pelete. Osim navedenog zgrada ima i podrum površine 70 m/2. Iako je kuća opremljena vrhunskim, kvalitetnim namještajem isti nije predmet prodaje, osim kuhinje koja je izrađena po mjeri i opremljena najmodernijim kućanskim aparatima te njena vrijednost iznosi oko 35 000 eura. Posebnost ove nekretnine je i to što kao jedna od rijetkih građevina ovakvog tipa ima lift koji omogućava pristup hendikepiranim osobama u svaki dio i na svaku etažu zgrade. Idealna pozicija, vrhunska izvedba te visokokvalitetni materijali čine ovu nekretninu jednom od najljepših na ovom području te izuzetnom prilikom za najzahtjevnije kupce. Vlasništvo čisto, sva dokumentacija potpuno uredna.

https://moreta-nekretnine-vodice.com/kuca/tribunj-luksuzna-vila-s-bazenom-i-pogledom-na-more