Lipanj 11, 2022

Ako prodajete ili kupujete teren, kuću ili stan, neka Palace agencija za nekretnine i consulting bude vaš izbor

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Agencija Palace najveća je agencija u Šibeniku s 14 zaposlenih, a okuplja tim mladih profesionalaca koji na brz i efikasan način rješavaju pitanje vašeg doma, zemljišta ili apartmana.

U sedam godina rada ostvarili su izvrsne veze s arhitektonskim, pravnim i geodetskim tvrtkama, a to znači da te usluge kao njihov klijent imate i vi, uz kompletan konzalting od zemljišta do krova – sve kako bi vam maksimalno olakšali proces kupnje ili prodaje nekretnine vaših snova.

Također, u svojoj ponudi imaju čak i tim za građevinski sektor koji olakšava adaptacije za klijente agencije.

Zbog svog predanog rada i odličnog poslovanja, agencija Palace se vrlo brzo istakla kao jedna od najtraženijih agencija na području naše županije, a osim toga, svoje podružnice imaju u Zagrebu te u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Ukoliko se odlučite na prodaju vašeg terena, kuće ili stana, profesionalni i ljubazni agenti sve će odraditi za vas.

Nakon što kontaktirate njihove vrijedne agente, oni izlaze na teren i fotografiraju vašu nekretninu ili zemljište, a potom uspješno odrađuju sve sljedeće korake – oglašavanje, komunikaciju s mogućim kupcima te sve birokratske zavrzlame o kojima vi ne morate razmišljati.

Ujedno, agencija je odlično umrežena sa stranim tržištima, te su vaše nekretnina ili tereni odmah vidljivi i na inozemnim web stranicama.

Nemojte dvojiti i kontaktirajte agente agencije Palace već danas na 022/295 042 ili posjetite web stranicu i Facebook za više informacija.