Lipanj 15, 2022

BUCO SIREVI - ZAVIRIMO U SVIJET SIREVA

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

BUCO SIREVI - ZAVIRIMO U SVIJET SIREVA

iz vlastitog pogona za rezanje i pakiranje sireva Diskonta Stanić već više od 15 godina stižu sirevi pod njihovom vlastitom robnom markom – Buco sirevi. Liniju čine polutvrdi i tvrdi sirevi različitih intenziteta okusa i aroma, ali i pakiranja. Osim izvrsne kvalitete i delikatesnog okusa, svi sirevi odličan su izbor, bilo da je riječ o samostalnim obrocima ili pak kao tajni sastojak u kulinarskim kreacijama. Vjerujemo da će istinski ljubitelji sireva i oni koji će to tek postati prepoznati ove sireve kreirane s puno ljubavi. Planinski sir, Mediteranski, Gouda, Emmentaler, Edamer i mnogi drugi osvojit će vas na prvu.

Upoznajmo neke:

  • PLANINSKI SIR - tvrdi sir od kravljeg mlijeka za istinske siroljupce i prave gurmane. Intenzivnu žutu boju i prepoznatljiv okus dobiva tijekom 6 mjeseci zrenja. Kremoznost i punoća ovog sira izbalansirana je laganim voćnim okusom.
  • DIDOVI OVČJI SIR - delikatesni tvrdi sir od ovčjeg mlijeka. Sir iznimne kvalitete, zrelog i izrazito aromatičnog okusa. Savršeno se sljubljuje uz med, voće i čašu crnog vina.
  • IBERICO SIR - tvrdi masni sir od kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka. Dobiven kombinacijom tri vrste mlijeka u idealnom omjeru dobiva se sirna delikatesa izvanrednog okusa i teksture te slojevitog i aromatičnog okusa. Sirna delikatesa proizvedena po tradicionalnoj španjolskoj recepturi.
  • MEDITERANSKI SIR - tvrdi sir od kravljeg i ovčjeg mlijeka. Njegova izražena aroma i okus privući će istinske ljubitelje i poznavatelje sireva. Idealan je izbor za predjelo uz dobar pršut i masline.

Pripremate li neko vikend druženje - budite kreativni, neka vaše plate izgledaju zanimljivo, lijepo i bogato, pune okusa i aroma. Sireve servirajte uz fini kruh, komadiće sušenog i svježeg voća i povrća, vino ili pak budite hrabriji pa ih poslužite uz med i džem. Osim kao predjelo može se servirati i kao desert nakon ukusne večere. Neka druženja budu neponovljiva uz prave delikatesne sireve i čašicu vina i razgovora. I mali savjet za kraj: za potpuni užitak sir izvadite iz hladnjaka najmanje pola sata prije posluživanja. 

Zavirite u svijet sireva OVDJE i vidimo se u Diskontu Stanić u Vodicama i Šibeniku!