Lipanj 22, 2022

Najpovoljniji parking u Splitu!

Fotografija je ilustrativna Fotografija je ilustrativna Unsplash
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Svatko tko se ikad pronašao u Splitu s automobilom, bilo da živi u gradu ili ga posjećuje poslovno ili turistički, zna koliko muke može zadati pronalazak parkirnog mjesta, pogotovo ako se nalazite u Splitu za vrijeme sezone, u ljetnim mjesecima. 

Gužve u gradu su sve veće iz godine u godinu, a parkiranje, pogotovo u blizini centra, vrlo često postaje nemoguća misija. Kako svoj boravak u Splitu ne bi potratili na potragu za mjestom gdje ćete ostaviti svog limenog ljubimca i kako vam dolazak u Split ne bi ostao u mučnom sjećanju pronašli smo parking koji će uštedjeti ne samo vaše vrijeme već i vaš novac. 

Parking u centru grada

Na samo 10-ak minuta hoda od centra grada, u Spinčićevoj ulici, smjestio se najpovoljniji parking u Splitu s ove web stranice. Parking je lako dostupan iz kojeg god smjera dolazili u grad i vrlo ga je lako pronaći jer se smjestio kraj jedne od bitnijih splitskih prometnica. U garaži je na raspolaganju 300 parkirnih mjesta, od kojih je više od 60 za one sa XXL vozilima, kao i parkirna mjesta za invalide. 

Cijena u usporedbi s drugim parkinzima i garažama u Splitu značajno je jeftinija pa ćete jedan sat parkiranja platiti 15 kuna, a možete ostvariti i do 50% popusta na višednevne karte. Dnevni parking platit ćete samo 120 kn, dok će vas tjedni parking koštati 750 kuna. Ukoliko se odlučite za neku od ove dvije opcije, preporuča se rezervacija mjesta unaprijed kako bi bili sigurni da će vas parkirno mjesto dočekati po dolasku.

Zašto odabrati ovaj parking?

Za vrijeme ljetnih mjeseci jedan od najgorih osjećaja zasigurno je sjesti u vrući automobil koji je proveo nekoliko sati na suncu, odabir klimatizirane garaže na atraktivnoj lokaciji, odlično je rješenje ovog problema. Svoj automobil možete ostaviti u garaži bez stresa jer garaža radi 24/7, a osigurava je preko 100 nadzornih kamera.

Osim što se nalazi samo 10 minuta hoda od centra grada u blizini zgrade nalazi se i autobusna stanica kojom prolaze sve bitnije gradske i međugradske linije, kao i taxi stajalište. 

U zgradi u kojoj se nalazi parking nalazi se i manji šoping centar sa supermarketom, drogerijom, ljekarnom, nekoliko kafića, restorana i bankom. Ukoliko vam je za nastavak putovanja potreban covid test, testiranje možete obaviti u poliklinici unutar zgrade, a preko puta se nalazi i najveća gradska bolnica. 

Parking je udaljen samo nekoliko minuta od najpoznatijih Splitskih plaža Bačvice i Firule, gdje su se smjestili popularni barovi, restorani, kao i mnoštvo atraktivnih i sportskih sadržaja poput bazena i teniskih terena. 

Kako bi korištenje parkinga bilo što praktičnije plaćanje je moguće obaviti gotovinom (HRK), a dostupno je i kartično plaćanje (VISA/ Mastercard).

Kako osigurati svoje mjesto?

Kako vam parking u Splitu ne bi stvarao probleme, osigurajte svoje parkirno mjesto u najpovoljnijoj garaži u Splitu. Sa više od 300 parkirnih mjesta, na atraktivnoj lokaciji u blizini centra ova garaža je pogodna za sve vaše potrebe.

 

Svoje parkirno mjesto možete rezervirati preko obrasca koji možete pronaći na službenoj stranici Split City Parkinga, kao i putem telefona, mailom ili preko WhatsAppa!