Srpanj 04, 2022

Vrijeme je da skupite posadu i krenete u najzabavnije bitke na obali jer u Fun Park Biograd dolazi strašna gusarska ekipa!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

More zove i vrijeme je da skupite posadu i krenete u najzabavnije bitke na obali jer u Fun Park Biograd 09. i 10.7. dolazi strašna gusarska ekipa! Pripremite posadu i pravac u naš piratski zaljev gdje vas čekaju pravi doooobro naoružani piratski brodovi.

Topovi su dobro napunjeni i spremni da zašpricaju vaše protivnike. Ova zarazna atrakcija nasmijati će vas do suza i dobro osvježiti. I nisu samo topovi sa brodova, koji vas mogu dobro zaliti u opasnom Piratskom zaljevu. Tu su još dvije vanjske pucačke zone i ekipa koja dolazi sa Bumper Boatsa, okruglih čamčića naoružanima sa dobro dometnim topićima. Nakon osvježavajućih bitaka u Piratskom zaljevu, krenite u kuću straha. Ona će vas odmah „smrznuti“, jer vas tu čekaju sakriveni zombie pirati, koji vas žele dobro zastrašiti. Lako ćete je prepoznati, jer je krasi najveća mrtvačka glava sa nožem na Jadranu!. Naravno sve atrakcije raditi će punom parom, pa ukoliko vam još nije dosta osvježenja spustite se u bazen Atlantisom!

I dobro ljuljajući piratski brod pružit će vam nezaboravno iskustvo vožnje nemirnim gusarskim valovitim morem. Već na samom ulazu nabacite smiješak za dobre fotke sa gusarima a potom slijedi piratski ples u našem pjenjaku i natjecanja u obaranju ruke u kategorije. Ni mame ni tate neće biti pošteđeni dobre piratske zabave koja će uključiti sve generacije!

17.30 sati Funny i gusari veseli doček sa slikanjem
18.30 sati piratski pjena party
19.30 natjecanja u obaranju ruke za djevojčice, dječake, mame i tate
20.30 slikanje sa gusarima
21.00 tombola