Srpanj 06, 2022

Restoran Adria – Tradicija na starom mjestu

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Bilo da poželite salatu od hobotnice ili odreske od tune iz jadranskog mora, škampe, divlju ribu, jadranske lignje ili možda više preferirate mesne delicije ukoliko svratite u restoran Adria nećete pogriješiti.

A kad tome nadodamo da je povrće koje stigne na Vaš tanjur iz domaćeg uzgoja, a tjesteninu ručno rade... imate razlog više da ovog ljeta navratite baš kod njih.

Na starom mjestu nastavlja se tradicija restorana Adria u Vodicama, koji osim što nudi ukusne gurmanske delicije, nudi pogled koji se pamti.

Kod njih svakodnevno možete uživati ne samo u primamljivim okusima ribljih i mesnih jela, već u raznovrsnoj ponudi ručno rađene tjestenine, a za sve željne slatkog okusa veliki izbor kolača također je u ponudi.

U Adriji su prije svega vodili računa o izboru namirnica. I ništa nisu prepustili slučaju.

- Sve riblje delicije koje stignu na Vaš tanjur su friško ulovljene u jadranskom moru, dok ljubitelji mesnih jela mogu biti sigurni u kvalitetu hrvatskog proizvoda – poručuju iz restorana Adria.

Povrće nabavljaju kod lokalnih OPG-ova, dok kruh i tjesteninu sami prave. Od hladnih predjela nude domaći pršut i paški sir, mornarsku platu i još mnogo toga.

Kako uz dobru hranu ide dobra kapljica u restoranu Adria su se pobrinuli i oko tog. Veliki izbor bijelih i crnih vina uz uslužno osoblje zagarantiralo je gastronomski užitak. Uz vina nude razne vrste piva, te alkoholna pića i sokove.

Sa svojih 60 unutarnjih sjedećih mjesta, te 130 vanjskih, te prekrasnim pogledom na more i vodičku luku, restoran Adria nikog neće ostavit ravnodušnim.

A kako bi i Vi probali ove primamljive okuse možete ih posjetiti svakog dana od 12 do 24 sata. Sve informacije možete dobiti pozivom na 091 509 3986. -  Ul. Obale Matice Hrvatske 8, 22211, Vodice