Srpanj 06, 2022

Ljeto u hotelima Olympia & Olympia Sky opet će vas oduševiti, evo što će se sve događati

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Ako ovo ljeto provodite u Vodicama, budite sigurni da vam neće biti dosadno jer je Olympia Vodice i ove godine priredila savršenu ljetnu atmosferu koju želite doživjeti. Ljeto u kompleksu bit će prepuno zanimljivih događanja i zabavnog sadržaja koji se održavaju u sklopu programa Olympia Summer Festivala.

Koktel ljetne večeri u najvišem baru u Vodicama

Pod vedrim nebom na 9. katu hotela Olympia Sky s pogledom za koji možemo reći da je najviše puta objavljen na Instagramu uz Gin&Chill večeri, Mojito večeri, Moondance večeri te Koktel večeri, a sve upotpunjeno glazbenim poslasticama od acoustic verzija pa do DJ-a – definitivno ćete imati priliku osjetiti ljetni đir. Ne zaboravimo kako je poznati The Rooftop Guide uvrstio Aria bar u najbolje rooftop barove u Europi.

Live Glazba u restoranu Sky s pogledom na grad

Dobra glazba moći će se čuti na svakom koraku, a naći će se ponešto za svaki ukus. Tako ćete u restoranu Sky imati priliku uživati u jedinstvenim zvukovima saksofona i posebnim gastro specijalitetima. Ne znamo što nas više privlači pogled, hrana, ambijent ili zvuk saksofona.

Romantične večeri na najšarmantnijoj terasi

Zamijenite običan izlazak romantičnom večeri i uživajte u prekrasnoj terasi Aperitiv bara uz okuse domaćih vina te glazbu uživo.

Nešto za najmlađe, ali i one malo starije

Ovog ljeta ćete imati priliku uživati u spektakularnim programima u konobi Mate.  Pozivamo vas na neviđeni spektakl za sve ljubitelje mađioničarstva jer ćete ovo ljeto imati priliku uživati u Casper Magic Show-u! Osim Magic Show-a, u konobi Mate, ovo ljeto će gostovati i Majstor Fire Show-a te Balance Man.

U nastavku možete pronaći detaljan PROGRAM.