Srpanj 08, 2022

Ove subote u vodičkom Exitu kraljevi britanske underground house scene Terry Francis i Nathan Coles

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Ljetna plesna sezona u vodičkom klubu Exit otvorena je prošlog vikenda uz residente Eric D. Clarka, Nick Jellyja i Oscara Szafranieca. A ove subote sve ljubitelje elektronske glazbe očekuje vrhunska zabava jer u Vodice dolaze veliki Terry Francis i Nathan Coles, koji će zajedno nastupiti na Wiggle Partyju

Jedni od najpoznatijih partya na londonskim klupskim večerima upravo su Wiggle, a Terry Francis i Nathan Coles odavno su već legende plesne elektronske glazbe i dobro poznata imena u Hrvatskoj.

Terry Francis ambasador je britanske techno i house glazbe. Poznati je dj i producent, te dugogodišnji rezident kultnog londonskog kluba Fabric. Ono što ga čini posebnim je njegova fuzija techna i housea koja ga je lansirala među vodeće britanske DJ-e još krajem 90-tih. Od tada nastupa i zabavlja ljude diljem svijeta uspješno opravdavajući titule koje je stekao.

Njegov kolega Nathan Coles, jedan je od glazbenika zaduženih za razvoj zvuka znanog kao tech house. Kreativac, hedonist i suvlasnik legendarne glazbene etikete Wiggle nastupao je po cijelom svijetu.

A obojica, već ovog vikenda gostuju u kultnom vodičkom klubu Exit, koji u novom ruhu i pod palicom novog vlasnika, Oskara Szafranieca, nudi zanimljiv program ovog ljeta.

Ulaz na 'Wiggle' je 100 kuna.

Cjelokupni program kluba Exit u Vodicama možete pratiti ovdje.