Srpanj 13, 2022

La Playa Vodice

Devito, reper čije pjesme broje preko 100 milijuna pregleda, ove subote po prvi put dolazi u Vodice i najavljuje svjetsku zabavu!

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Program u novom Lounge Baru La Playa se nastavlja i ovaj tjedan, odlični house zvukovi, obrade stranih hitove, DJ, saksofon, prava ljetna glazba preko dana i u noći očekuje vas na predivnoj lokaciji La Playa Lounge Bara.

Večeras od 20 sati uživajte u obradama stranih hitova uz grupu Magic Wish, ulaz je besplatan, a lokacija i ambijent predivan.

Četvrtak je rezerviran za nastup jednog od najboljih hrvatskih saksofonista, koji će zasvirati na White Room After beach partyju poznate House & Deep House hitove.

U petak u La Playe počinje prvi „Summer Cruise Vibe“ – vikend after beach party uz brojne DJ-e i najbolje strane hitove uz plažu, more, sunce i neodoljive koktele.

Devito, reper čije pjesme broje preko 100 milijuna pregleda i za čiji nastup se uvijek traži ulaznica više, ove subote po prvi put dolazi u Vodice i najavljuje svjetsku zabavu! Ulaznice su dostupne u NIK agenciji u Vodicama ili online na www.adriaticket.com, a ukoliko želite rezervirati svoj stol, broj za sve informacije i rezervacije je 099 738 3561