Srpanj 18, 2022

Prodaje se novi stan u prizemlju u blizini centra Vodica

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Vodicama, na udaljenosti od 750 metara od centra grada, odnosno 1100 metara od uređene plaže se prodaju novi, pretežno dvosobni stanovi u izgradnji. Za zgradu je pripremljena projektna dokumentacija, a trenutno je u fazi izdavanja građevinske dozvole. Zgrada se gradi na zemljištu površine 971 m/2, a planirana je izgradnja ukupno sedam stanova, četiri dvosobna i tri jednosobna stana. Najmanji stan posjeduje površinu 55,63 m/2, a najveći i najkomforniji stan je smješten u prizemlju zgrade i posjeduje korisnu površinu od čak 115,44 m/2. Svi stanovi u prizemlju i na prvom katu posjeduju pripadajuće vrtove i čak dva parkirna mjesta dok stanovi u potkrovlju redom imaju nesmetan pogled na more. Osim navedenog, svi stanovi posjeduju i pripadajuća spremišta. Zgrada će se graditi po najnovijim standardima gradnje, a koristit će se kvalitetni materijali i oprema poput: kvalitetne unutarnje stolarije sa skrivenim brtvelama, roll izvedbe vanjske stolarije antracit boje, električnih podizača roletna, staklenih ograda, kvalitetnih podnih obloga i sl. Kuća će posjedovati klima uređaj u svakoj prostoriji, priključke za telefon i internet te podno grijanje u kupaonicama i dnevnom boravku. Zgrada je planirana na izvrsnoj poziciji, mirnom urbanom predjelu izvrsnog pristupa i u blizini većih trgovačkih centara, a osim za vlastitu uporabu postoji i veliki potencijal za turističku eksploataciju. U ponudi je stan:

S2- stan u prizemlju korisne površine 115,44 m/2, a sastoji se od ulaznog pretprostora, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom, dvije kupaonice, terase površine 69,67 m/2, vrta površine 79,99 m/2, spremišta površine 3,92 m/2 i dva parkirna mjesta.

Dinamika plaćanja: 10% kupoprodajne cijene se plaća u obliku rezervacije potpisom predugovora, 80% cijene prije stupanja u posjed, odnosno useljenja, a preostalih 10% potpisom glavnog ugovora nakon ishodovanja uporabne dozvole, odnosno postupka etažiranja. Investitor odobrava komercijalni popust na kupoprodajnu cijenu stana ukoliko se kupac odluči na plaćanje minimalno 50% ili 90% iznosa kupoprodajne cijene odmah prilikom rezervacije, odnosno po potpisu predugovora.

https://moreta-nekretnine-vodice.com/stan/vodice-novi-stan-u-prizemlju-u-blizini-centra-s2