Srpanj 19, 2022

Dino party: Ovog vikenda u Fun parku Biograd nezaboravna zabava

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

 

Nakon zabavnih piratskih bitaka selimo još dalje u prošlost u uzbudljivo vrijeme kad su našom planetom vladali dinosauri! Jedinstveni jurski svijet dom je raznih dinosaurusa, koji nude veselu turu kroz njihovo Jursko carstvo.

U našem Jurskom dijelu možete ih susresti prilikom vožnje u posebnim autićima i čuti njihovu veselu pozdravnu riku. Ovo je idealna prilika da osjetite čari jedinstvenog foto safarija kroz pradavni svijet i uslikate naše vesele dino-prijatelje, a i neke od najčudnijih biljaka koje su postojale u ta daleka vremena.

Također, nemojte se iznenaditi ako vas iza ugla T-Rex iznenadi gromoglasnom rikom! Samo držite čvrsto volan i krenite u osvajanje Jurskog carstva. Uz njega susresti ćete i dino žitelje svih veličina. Prođite kroz visoku travu i paprat i napravite najbolje fotografije naše raznolike dino ekipe u prirodnoj veličini.

Uz vožnje i foto safari koji će vam priskrbiti najbolje fotografije, naši dinosaurusi priredit će vam i najveseliji prahistorijski party. Možemo krenuti redom: od šetnje s dinosaurusa preko veselog plesa u Dino-pjenjaku i jahanja na pradavnom biku pa sve do zabavne dino tombole, koja vas može još razveseliti i nagradom!

Program:
17.30 sati šetnja sa dinosaurusima
18.30 sati Dino pjena party
19.30 sati Jurski foto safari
20.30 sati Jahanje na pradavnom biku
22.00 sati Tombola