Srpanj 29, 2022

PONEDJELJAK U 21:00

Stand-up show Ivice Lazanea "Sta ti misliš sa svojim životom?" u Kaktus Beach Baru na Plavoj plaži

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Kaktus beach bar i SplickaScena nastavljaju suradnju i u Vodice donose još jednu večer stand-up komedije. Nakon što je u lipnju led svojim showom probio Josip Škiljo sad je na redu i Bračanin Ivica Lazaneo koji u ponedjeljak 01. kolovoza u 21 sat izvodi svoj one man show „Sta ti misliš sa svojim životom“
Pridružite nam se na sat i pol smijanja na njegov račun... piće plaćate sami!
--------------------------------------------
Cijena ulaznice 50 Kn
Prodaja ulaznica
- Na šanku Kaktus Beach Bara (Plava plaža, Vodice)
- Na dan showa na ulazu od 20:30h (ukoliko ostane slobodnih mjesta)
---------------------------------------------
O showu
„Sta ti misliš sa svojim životom“ je rečenica kojom drugi sugeriraju da tvoji dosadašnji izbori i nisu baš bili promišljeni. No ono što je u jednom trenutku izgledalo kao loša odluka kasnije često postane dobra priča i jedinstveno iskustvo. U ovom showu otkrit ću vam kako je bilo odrastati na Braču uz obitelj u kojoj svatko vuče na svoju stranu, (ne)ispunjavati očekivanja okoline te u kakve sam se sve nesvakidašnje situacije zatekao i zbog svoje nepromišljenosti još dublje u njih uvukao. Previše slobodnog vremena daje umu priliku da odluta do mračnih kutaka i čudnih ideja koje bi inače ostale zakopane, no ja ih otkopavam i sa ponosom prezentiram. Što sam sve doživio, preživio i šta mislim sa svojim životom? Ozbiljno se zajebavat i nasmijati vas svojom pričom. Vidimo se!
Ivica Lazaneo


je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

foto: noabaric.com