Kolovoz 18, 2022

ZABAVA U FUN PARKU BIOGRAD I OVOG VIKENDA - Dino party

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

 

Krenimo zajedno u zemlju daleke prošlosti, u kojoj dinosaurusi plešu, slikaju se i čine sve kako bi vam priuštili ludo zabavan dan na svom jurskom partiju! Zemlja daleke prošlosti puna zabave i nije baš tako daleko. Zapravo zabavan dio jurskog svijeta sa autićima nalazi se u srcu naše obale i dom je raznih dinosaurusa. Na veseloj turi susresti ćete i one zubate, manje zubate, ogromne, manje, a neki su tek izvirili iz jajeta.

Već na prvom zavoju pozdravit će vas rikom T-Rex u prirodnoj veličini. Nemojte se preplašiti, to je samo poziv da izvučete mobitele ili fotoaparate, jer imate jedinstvenu priliku napraviti najbolje fotografije naših jurskih junaka.

Uz vožnje i jurski foto safari koji će vam priskrbiti najbolje fotografije, naši dinosaurusi priredit će vam i najveseliji pradavni party. Možemo krenuti redom: od šetnje s dinosaurusima preko veselog plesa u Dino-pjenjaku i naše Dino - tombole pa sve do jahanja na pradavnom biku. Provjerite zašto je dino ekipa bila apsolutni HIT prošle godine i ponesite zabavne jurske uspomene.

17.30 sati šetnja sa dinosaurusima
18.30 sati Dino pjena party
19.30 sati Jurski foto safari
20.00 sati Jahanje na pradavnom biku
21.00 sati Tombola