Rujan 13, 2022

LANGUAGE STUDIO - Sinonim za uspješno učenje stranih jezika

LANGUAGE STUDIO - Sinonim za uspješno učenje stranih jezika Pixabay Ilustracija
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Započeli su upisi za odrasle na tečajeve engleskog, njemačkog i talijanskog jezika u Language Studiu u Vodicama. A da vaši mališani ne bi bili uskraćeni od znanja nekog svjetskog jezika tu su i tečajevi za najmlađe i djecu, te individualni satovi, instrukcije...

Uz besplatno određivanje stupnja znanja, probne satove, te popust za obitelj ili drugi jezik razlozi su da čim prije požurite u Language Studio jer su započeli upisi na tečajeve stranih jezika.

Oni najzanimljiviji su tematski satovi za dječje grupe; posebno tečajevi za najmlađe polaznike radioničkog tipa na kojem se interaktivno uz mnoštvo pjesme, igre i kreativnog rada djeci približava jezik. Tečajevi za djecu traju cijelu školsku godinu, dok su intenzivni opći tečajevi za odrasle podijeljeni u dva upisna semestra, jesenski i proljetni.

Engleski, njemački ili talijanski izbor je na vama.

Uz naglasak na konverzaciju i pažljivo osmišljene programe i inovativne metode predavanja broj novih polaznika u Language Studiu kontinuirano raste, a stari polaznici ili njihovi mlađi naraštaji se ponovno vraćaju kako bi usavršili znanje nekog jezika.

Opće tečajeve za školarce po uzrastima i stupnju znanja u sklopu kojih se obilježavaju razni tematski satovi, instrukcije i prijevodi možete također pronaći u dvije male, ali vrijedne učionice Language Studia, u kojima se numorno radi još od 2018. godine.

- Nudimo također i pripremu za međunarodne Cambridge ispite i do sada smo imali izvrsne rezultate polaznika koji su ih polagali na što smo iznimno ponosni - rekla nam je Ivana Franin Pečarica, vlasnica Language Studia, te predavačica i profesorica engleskog i talijanskog jezika i književnosti.

Ukoliko niste za timsko učenje, ne morate brinuti, jer u Language Studiu možete odabrati i individualne satove posebno prilagođene pojedincu.

Vaši maturanti ne trebaju više nigdje drugdje nego pravac u Language Studio da bi svladali traženo gradivo, jer pripreme za maturu su također jedna od usluga koje nudi tim predavača Language Studia.

Stoga vam ništa drugo ne preostaje nego da požurite do njih, jer uz besplatno određivanje stupnja znanja i probne satove, te popust za obitelj ili drugi jezik razlozi su više da i vi upišete tečaj jezika.

Kontktirati ih možete na 098 518 056 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i ljeto dočekajte s diplom završenog tečaja svjetskog jezika.