Prosinac 03, 2022

Prodaje se moderna kuća sa tri apartmana u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Vodicama, na udaljenosti od oko 800 metara od centra grada, odnosno uređene plaže prodaje se samostojeća kuća izgrađena 2015.godine.

Kuća je izgrađena u modernom stilu uz poštivanje tradicijske arhitekture, a u gradnji su korišteni vrhunska oprema i materijali. Kuća je izgrađena na zemljištu površine 481 m/2, a posjeduje bruto stambenu površinu od 250 m/2.

Kuća se sastoji od tri stambene jedinice, u naravi apartmani za najam, od kojih je najveći stan u prizemlju koji se sastoji od: ulaznog pretprostora, tri spavaće sobe, kupaonice, WC-a, manjeg spremišta te dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom iz kojih se izlazi na prostranu terasu.

Vanjske, kružne stepenice vode do prvog kata na kojem se nalaze još dva apartmana od kojih svaki posjeduje po dvije spavaće sobe, kupaonicu i dnevni boravak s pripadajućom kuhinjom iz kojih se izlazi na terase. Sve stambene jedinice su opremljene i namještene, u potpunosti klimatizirane, a u dnevnom boravku stana u prizemlju se nalazi i manji kamin na kruta goriva. Nadalje, vanjske stepenice vode do manje krovne terase površine cca 10 m/2 s koje se pruža panoramski pogled na grad i dijelom na more. Krovna terasa istovremeno služi i kao sunčalište, a posjeduje i vanjski tuš.

Osim navedenog, kući pripada i prekrasno uređena okućnica s pripadajućim vrtom na kojem rastu autohtone mediteranske biljke te vanjsko spremište za alat. Kuća posjeduje tri parkirna mjesta. Posebnost ove nekretnine leži u činjenici što glasi na firmu koja se bavi turističkim iznajmljivanjem, a sama kuća se i koristi u funkciji uhodanog turističkog najma te su kupci oslobođeni plaćanja poreza na promet nekretninama, a još bolju opciju predstavlja činjenica da je moguće otkupiti firmu u cijelosti. Vlasništvo čisto, dokumentacija u potpunosti uredna.
Više informacija na  https://moreta-nekretnine-vodice.com/kuca/vodice-moderna-kuca-sa-tri-apartmana