Prosinac 19, 2022

Nova ponuda agencije Moreta nekretnine

Prodaje se nova dvojna kuća u blizini centra Vodica

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Vodicama, na udaljenosti od 700 metara od centra grada, odnosno 1100 metara od uređene plaže se prodaje dvojna kuća u izgradnji. Za kuću je izdana pravomoćna građevinska dozvola i trenutno se nalazi u roh-bau fazi izgrađenosti.

Kuća se gradi na zemljištu površine 190 m/2, a planirana neto razvijena površina kuće je 132,51 m/2 na dvije etaže, od čega prizemlje površine 55,54 m/2, a koje se sastoji od: ulaznog predprostora, gostinjske spavaće sobe, kupaonice te velikog dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom i blagovaonicom površine 22,30 m/2. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku terasu površine 17,79 m/2.

Unutarnjim stubištem se dolazi do kata kuće koji se sastoji od manjeg hodnika, dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i pripadajućim walk in ormarima od čega je jedna površine 11,51 m/2, a druga 10,69 m/2. Obije sobe imaju izlaz na natkrivenu terasu površine 8,71 m/2. Kući pripadaju dva parkirna mjesta i skoro 100 m/2 okućnice s pripadajućim vrtom te manje spremište površine 3,05 m/2. Kuća se gradi po najnovijim standardima gradnje, a koriste se kvalitetni materijali i oprema poput: kvalitetne unutarnje stolarije sa skrivenim brtvelama, roll izvedbe vanjske stolarije antracit boje, električnih podizača roletna, staklenih ograda, kvalitetnih podnih obloga i sl. Kuća će posjedovati klima uređaj u svakoj prostoriji, dimnjak, priključke za telefon i internet te podno grijanje u kupaonicama i dnevnom boravku. Kuća je planirana na izvrsnoj poziciji, mirnom urbanom predjelu izvrsnog pristupa i u blizini većih trgovačkih centara, a osim za vlastitu uporabu postoji i veliki potencijal za turističku eksploataciju.

Više informacija na 
https://moreta-nekretnine-vodice.com/kuca/vodice-nova-dvojna-kuca-u-blizini-centra