Prosinac 31, 2022

Prodaje se nova dvojna kuća u mirnom okruženju Vodica

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Vodicama, na udaljenosti od 700 metara od centra grada, odnosno 1100 metara od uređene plaže se prodaje dvojna kuća u izgradnji. Za kuću je izdana pravomoćna građevinska dozvola i trenutno se nalazi u roh-bau fazi izgrađenosti.

Kuća se gradi na zemljištu površine 255 m/2, a planirana neto razvijena površina kuće je 139,12 m/2 na dvije etaže, od čega prizemlje površine 54,27 m/2, a koje se sastoji od: ulaznog predprostora, gostinjske spavaće sobe, kupaonice te velikog dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom i blagovaonicom površine 22,03 m/2. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku terasu površine 17,46 m/2. Unutarnjim stubištem se dolazi do kata kuće koji se sastoji od manjeg hodnika, dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i pripadajućim walk in ormarima od čega je jedna površine 10,58 m/2, a druga 10,62 m/2.

Obije sobe imaju izlaz na natkrivenu terasu površine 8,63 m/2. Kući pripadaju dva parkirna mjesta i čak 165 m/2 okućnice s pripadajućim vrtom te manje spremište površine 2,06 m/2. Kuća se gradi po najnovijim standardima gradnje, a koriste se kvalitetni materijali i oprema poput: kvalitetne unutarnje stolarije sa skrivenim brtvelama, roll izvedbe vanjske stolarije antracit boje, električnih podizača roletna, staklenih ograda, kvalitetnih podnih obloga i sl. Kuća će posjedovati klima uređaj u svakoj prostoriji, dimnjak, priključke za telefon i internet te podno grijanje u kupaonicama i dnevnom boravku. Kuća je planirana na izvrsnoj poziciji, mirnom urbanom predjelu izvrsnog pristupa i u blizini većih trgovačkih centara, a osim za vlastitu uporabu postoji i veliki potencijal za turističku eksploataciju.

Više informacija na:
https://moreta-nekretnine-vodice.com/kuca/vodice-nova-dvojna-kuca-u-mirnom-okruzenju