Siječanj 26, 2023

Tvrtka Rudan traži kvalitetan smještaj za svoje zaposlenike tijekom sezone na području Vodica te poziva sve zainteresirane najmodavce da im se jave

Ocjeni sadržaj
(7 glasova)

„Rudan d.o.o. vodeća je tvrtka u Hrvatskoj u području uštede vode i energetske učinkovitosti. Ulaganjem u obnavljanje i optimiziranje infrastrukture, uvođenjem tehnoloških inovacija i racionaliziranjem potrošnje u poslovnim procesima, tvrtka klijentima ostvaruje značajne uštede energije, energenata i vode. 

Uz sektor energetike, tvrtka Rudan je i rastući turistički brand te trenutno nudi smještajne kapacitete na četiri destinacije visoke kvalitete; Hotel Pagus**** na Pagu, Villas Arausana & Antonina****, Hotel Villa Radin**** i drugi hoteli u Vodicama, Hotel i kamp Terme Jezerčica*** u Donjoj Stubici te kamp u Omišu. Tvrtka značajno investira u vlastite objekte i time obogaćuje ponudu usluga svojim gostima te podiže njihovu razinu vrijednosti i energetske efikasnosti.

Rudan d.o.o. traži kvalitetan smještaj za svoje zaposlenike tijekom sezone na području Vodica te poziva sve zainteresirane najmodavce i privatne iznajmljivače da se prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Trenutno zapošljava više od 150 radnika u različitim sektorima te su u tijeku aktivnosti pronalaženja kadrova za rad u sezoni u objektima u Pagu, Vodicama i Omišu te poziva sve zainteresirane da se prijave.“