Ožujak 06, 2023

Ukoliko ne znate što pokloniti svojoj boljoj polovici za Dan žena Učilište Izvor znanja ima ponudu koju ne smijete propustiti

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Ukoliko ne znate što pokloniti svojoj boljoj polovici za Dan žena, ili pak još niste odlučili kako obilježiti ovaj međunarodni dan, Učilište Izvor znanja ima ponudu koju ne smijete propustiti! Naime, “Art Evening” radionica, koju organiziraju u dva termina, upravo je pravi odabir za Vas.

Uz neodoljivu selekciju Korlat vina koja su pomno odabrali za Vaša nepca, ukusne fritule poznate Duške Duki Zaninović i uz njezino stručno vodstvo zajamčeno je dobro društvo te opuštena i ugodna atmosfera.

Između nekoliko ponuđenih tema možete se okušati u lakšim kao i onim malo zahtjevnijim slikarskim umijećima. Prethodno iskustvo, kao ni predznanje nije potrebno. S kistom u rukama uz stručno vodstvo probudite ćete pravog umjetnika u sebi i vrlo brzo se prepustiti čarolijama slikarstva.

Možete izabrati između dva ponuđena termina – 08.03. ili 11.03.2023. od 19.00-21.30h.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Prijave putem linka: https://forms.gle/rVW6RY6JoaoHpnhn7

Broj mjesta je ograničen, a kako bi svoje mjesto rezervirali na vrijeme potrebno je uz prijavnicu učitati i potvrdu o uplati.

Podaci za uplatu su:
Učilište Izvor Znanja
Obala Vladimira Nazora 2
IBAN HR4423900011199007252
Iznos: 27,00 €
Poziv na broj: Datum
Opis plaćanja: Kotizacija za Art Evening radionicu
Veselimo se zajedničkom kreiranju umjetničkih radova!