Ožujak 20, 2023

Prodaje se novi stan u Vodicama u blizini centra

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Vodicama, na udaljenosti od 750 metara od centra grada, odnosno 1100 metara od uređene plaže se prodaju novi, pretežno dvosobni stanovi u izgradnji.

Za zgradu je izdana pravomoćna građevinska dozvola i započeta je izgradnja. Zgrada se gradi na zemljištu površine 971 m/2, a planirana je izgradnja ukupno sedam stanova, četiri dvosobna i tri jednosobna stana. Najmanji stan posjeduje površinu 55,04 m/2, a najveći i najkomforniji stan je smješten u prizemlju zgrade i posjeduje korisnu površinu od čak 111,32 m/2. Svi stanovi u prizemlju i na prvom katu posjeduju pripadajuće vrtove i čak dva parkirna mjesta dok stanovi u potkrovlju redom imaju nesmetan pogled na more. Osim navedenog, svi stanovi posjeduju i pripadajuća spremišta.

Zgrada se gradi po najnovijim standardima gradnje, a koriste se kvalitetni materijali i oprema poput: kvalitetne unutarnje stolarije sa skrivenim brtvelama, roll izvedbe vanjske stolarije antracit boje, električnih podizača roletna, staklenih ograda, kvalitetnih podnih obloga i sl. Kuća će posjedovati klima uređaj u svakoj prostoriji, priključke za telefon i internet te podno grijanje u kupaonicama i dnevnom boravku. Zgrada je planirana na izvrsnoj poziciji, mirnom urbanom predjelu izvrsnog pristupa i u blizini većih trgovačkih centara, a osim za vlastitu uporabu postoji i veliki potencijal za turističku eksploataciju.

U ponudi je stan:

S3- stan na prvom katu korisne površine 86.54 m/2, a sastoji se od ulaznog pretprostora, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom, dvije kupaonice, praonice, terase površine 8,66 m/2, vrta površine 47,14 m/2 i dva parkirna mjesta.

Više na stranicama agencije Moreta nekretnine

https://moreta-nekretnine-vodice.com/stan/vodice-novi-stan-na-prvom-katu-u-blizini-centra-s3