Ožujak 23, 2023

Otvoren novi beauty studio „GLOW“ u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(17 glasova)

Frizerska stilistica Ivana Ledenko Storić vlasnica je novootvorenog, moderno uređenog Beauty Studio „GLOW“ u Vodicama.

Beauty Studio „GLOW“ nudi vam sve što svijet frizura predstavlja, bojanje kose, razne tehnike pramenova, ženska i muška šišanja, svečane frizure, dnevne frizure i najbitnije njegu kose.

- Savršeno njegovana kosa, lijepa i moderna frizura je nešto što svatko u današnje vrijeme želi i može imati. Pratim svjetske trendove u bojanju i šišanju kose, kao i u svečanim i muškim frizurama. Stalne edukacije i usavršavanja pružaju mi nove inspiracije kao i kreativnost da bi mogla pružiti savršene frizure svojim klijentima. Presretna sam što svojim klijentima mogu ponuditi sve usluge vezane za njegu kose. Osim frizura, nudimo i gel lak. – kazala je Ivana.

S toga je vlasnica odlučila koristit isključivo KEVIN.MURPHY proizvode za njegu kose koji ne sadrže amonijak, sufate, parabene ni PPD. Ti sastojci imaju štetan učinak na kosu i na ljudski organizam, a često se nalaze u proizvodima za kosu. Umjesto njih, KEVIN.MURPHY koristi aktivne sastojke iz prirode poput voćnih kiselina i biljnih proteina. Brend je to koji kombinira snagu i inovativnost znanstvenih dostignuća.

Beauty studio Glow možete posjetiti na adresi Vodice, Prve primorske čete 64A, otvoreni su ponedjeljak, srijeda, petka od 13:00 do 20:00, utorak i četvrtak od 08:00 do 15:00, dok subotom rade od 8:00 do 13:00 sati.

Za sve informacije nazovite broj +385913223005.

Osim putem telefona, za narudžbe se možete javiti i na Instagram salona.