Srpanj 13, 2016

Bistro grill Pelajić opet s vama na istom mjestu u novouređenom objektu

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Bistro grill Pelajić nakon puno godina opet je s vama na istom mjestu u novouređenom objektu.

- Dugogodišnja obiteljska tradicija ugostiteljskog objekta Pelajić započela je davne 1955 g., a u novouređenom objektu od 1968. od moje babe Nede i dida Ante Pelajića. Godinama slušajući o lijepim trenucima koje su gosti tu doživjeli te se nakon toliko godina još prepričavaju odlučio sam uz puno muke i truda opet restoran obnoviti i nastaviti obiteljsku tradiciju – rekao nam je Ante Pelajić, vlasnik Bistro Grill Pelajića

- Pozivamo Vas na odličnu hranu u ugodnom dalmatinskom ambijentu. Svakodnevno nudimo odojka s ražnja i razna a la carte jela, a po narudžbi nudimo piliće s ražnja i peke (mesne i riblje).

IMG_0526_Medium.JPG

- Organiziramo zabave kraj roštilja (pecare) do 16 osoba u prekrasnom vanjskom ambijentu, a u unutrašnjoj sali do 50 osoba. Za Vas organiziramo krštenja, pričesti, krizme, rođendane i male svadbe, a za veći broj ljudi tu je naša terasa za stotinjak osoba.

- Restoran se nalazi na ulazu u Vodice iz smjera Zadra, a otvoreni smo svakim danom od 08 ujutro do 23 navečer. Narudžbe, rezervacije i informacije možete dobiti na broj 022 441449 i 0989427238.

Nadamo se Vašem dolasku na obostrano zadovoljstvo,veselje i slavlje u ugodnoj atmosferi ugostiteljskog objekta Pelajić

 

{unitegallery pelajic}