Srpanj 21, 2016

U ulici Kamila Pamukovića smjestio se kutak tradicionalnih, dalmatinskih proizvoda brenda Dida Boža

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

Dida Boža, brend tvrtke Hermes International d.o.o. iz Sračinca pokraj Varaždina, postao je sinonim za proizvode jedinstvenog okusa i vrhunske kvalitete. Brend Dida Boža inspiriran je stvarnom osobom – djedom vlasnika tvrtke koji je cijeli život posvetio uzgoju maslina, smokava i drugog voća i povrća u okolici Vodica u Dalmaciji.

Dida Boža Gift Shop i Caffe Bar otvorio je svoja vrata u lipnju za domaće i strane turiste. U tom zanimljivom kutku svatko može pronaći nešto za sebe. Dida Boža Gift Shop osmišljen je za sve ljubitelje Dida Božinih proizvoda i za one koji će to tek postati.
Za one koji nisu znali, Vodice su uistinu Dida Božino rodno mjesto, stoga ne čudi činjenica da je prvi Gift Shop i Caffe Bar otvoren upravo tamo. Glavna ideja vodilja didinog unuka, ujedno i vlasnika firme Neba Chupina, je da kroz suvenirnicu i cjelokupan asortiman, prenese ljubav koju je Dida gajio prema prirodi i prirodnim proizvodima.

IMG_9764_Large.JPG

Uz najviše nagrađivani džem od smokava, kraljicu brenda, u suvenirnici se mogu pronaći različiti okusi za svako nepce. Osvježavajući ekološki džemovi od kupine, višnje i smokve s narančom, nježniji okusi ekološkog džema od jagode, marelice i šljive te neobičniji ali sve traženiji Ekološki džem od aronije, mandarine i ficoco, proizvodi su koji vas sa sigurnošću neće ostaviti ravnodušnima. Uz ekološke džemove u ponudi možete pronaći prirodne namaze, čoko dražeje, goji bobice te ekološke sokove.

IMG_0072_Large.JPG

Osim zanimljivog kutka s ekološkim proizvodima uz suvenirnicu se smjestio Dida Boža Caffe Bar u kojem imate priliku popiti visokokvalitetnu Mount Hagen instant ekološku kavu koja je također jedan od proizvoda iz didinog asortimana.

b_108.jpg 

Zanimljivom kutku i svečanom otvorenju nisu mogle odoljeti domaći ali i strani turisti. U Vodicama na event došle i poznate zvijezde hrvatske estrade, Antonija Šola te Sandi Cenov. Loše vrijeme i bura nisu uspjeli pokvariti atmosferu i ugodan ugođaj koji je vladao na otvorenju koje možete vidjeti u galeriji.

Ostale novosti o brendu Dida Boža saznajte na facebooku Dida Boža ili na web stranici: www.didaboza.hr

Galerija otvorenje

{unitegallery bozaotvorenje}

Galerija Gift shop

{unitegallery bozashop}

Galerija Caffe bar

{unitegallery bozacafe}

 [gmap_advanced style="default" width="740" lat="43.758472" lng="15.773448" zoom="14" custom_marker="images/markers/iconpins/blue/blank.png" address="Dida Boža"]