Srpanj 26, 2016

Konoba Vodice – Dalmata ponovno otvorila svoja vrata!

Ocjeni sadržaj
(5 glasova)

Konoba 'Dalmata' na staroj je lokaciji, ulici Kamila Pamukovića 38, preko puta restorana 'Santa Maria', nakon 8 godina ponovno otvorila svoja vrata.
Tradicionalna dalmatinska konoba koja, osim dobrog vina, nudi pregršt svježih, kvalitetnih mesnih i ribljih jela, a na čijem se kormilu grilla nalazi naš dobro poznati poštar 'dragi moj' Dragi koji je svoj zanat ispekao na ribarskim feštama kao grill majstor.

- 'Izrazito smo ponosni, osim na sočna jela ispod peke, na svoj specijalitet, sabljarku koju pripremamo na specijalni način i zbog koje se svaki gost ponovno vraća.' – oktrio nam je Danijel Lasan Zorobabel, vlasnik konobe.

IMG_4696.JPG

Nova terasa nudi posebnu intimnu atmosferu s ciljem da gosti u svojim jelima uživaju bez ometanja motornih vozila i mase prolaznika. Nalazi se na južnoj strani objekta s pogledom na zvonik i crkvu sv. Križa.

Ova konoba neće biti samo sezonskog karaktera, već ćete u zimskom periodu moći organizirati razne proslave do 40 ljudi ili jednostavno samo zaigrati na karte.

- 'Planiramo svaki vikend organizirati razna natjecanja poput pravljenja vodičkog kulena, tj. kulenijadu, a pozvati ćemo sve i proizvođače diljem naše domovine. O kulenijadi smo razgovarali s vlasnikom 'Sante Marie' koji je također zainteresiran za ovakvu vrstu natjecanja te vjerujemo da bi ona mogla biti još jedna turistička ponuda u gluho zimsko doba.' – najavio je Lasan Zorobabel.

flayeri_1.jpg

Konoba Dalmata nudi istinsku vodičku priču obiteljskog karaktera u kojoj se svi gosti osjećaju kao kod kuće i gdje se kroz jela i pjesmu prikazuje život koji je nekada bio u našem mistu. Važno je naglasiti i da je iz ove konobe proizašla klapa 'Godimenti' koja učestalo dan danas dolazi te uveseljava prisutne.

Radno vrijeme je od 18h do 24h svaki dan, a na ulazu će vas dočekati uvijek vedre i nasmijane Karmen i Anđela, dok su za animaciju i dobru klapsku pismu zaduženi Orio i Krstić.

Cijelo osoblje se zahvaljuje svim Vodičanima koji su na samom otvaranju te danima nakon podržavali ovaj projekt.