Srpanj 24, 2017

U konobi Karmelski dvori uživajte u vrhunskim domaćim biftecima i ramstecima!

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Ispod brda Okit, okružena borovom šumom smještena je konoba Okit – Karmelski dvori gdje možete provesti nezaboravne trenutke uz bogatu gastronomsku ponudu. Ova oaza mira i tišine uređena u rustikalnom stilu, idealna je za odmor za sve obitelji s djecom i rekreativce.

Konoba obitelji Krluk pruža svojim gostima profesionalnu kvalitetu ugostiteljstva, ljubaznosti i odličnu ponudu raznih jela, a novost su steakovi isključivo domaćeg mesa – t-bone, biftek i ramstek.

Specifičnost kod ovih steakova je što svi prolaze proces zrenja odnosno wet age (mokro zrenje) te pod kontroliranim uvjetima u vakuumu doživljavaju fermentaciju. Taj proces traje minimalno 20 dana, a kvalitetni komadi mesa postaju još mekši i sočniji. Ukoliko se ne možete odlučiti za jednu vrstu tu je i specifični 'Okit ražnjić' napravljen od zanimljve kombinacije bifteka i ramsteka.

IMG_6370.JPG

Uz svako jelo neizbježni su pekarski krumpir karakterističnog okusa te domaći kruh iz krušne peći, a svake pohvale kupi i topla zapečena pulenta sa špekom i šalšom.

Osim steakova ovdje možete uživati i u jelima pod pekom od janjetine, teletine, pivca ili hobotnice ili u janjetini i svinjetini s ražnja za koje je potrebna prethodna narudžba.

Da ne bi ostali žedni na izbor vam nudu vrhunska crna i bijela vina – Birin vina i Zlatan plavac, odnosno babić i pošip ili pak da se malo ugrijete domaće likere uz od lavande, mente, višnje i smokve.

IMG_6405.JPG
Idealno mjesto, osim za obiteljska okupljanja i izlete, za organiziranje proslava krštenja, pričesti, rođendana, poslovnog ručka, vjenčanja, kao i ostalih svečanih prigoda. Uz konobu je smješteno igralište za djecu, parking za automobile i bicikle te bazen koji je kompletno uređen.

Za sve dodatne informacije i rezervacije obratite se na broj mobitela: 091 954 51 85.