Travanj 06, 2017

Husquarna proljetna akcija

Husqvarna šumarski i vrtni proizvodi dostupni u trgovini TOP SPORT na Srimi

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U trgovini 'Top Sport' odlučili su učiniti vam dostupnim još jedan izuzetno kvalitetan i učinkovit brand. Radi se o Husqvarna šumarskim i vrtnim proizvodima. Husqvarna je najveći svjetski proizvođač opreme za rad na otvorenom. Tvrtka je osnovana davne 1689. godine, u Švedskoj, a stoljeća neprestanog rada, napretka i uvođenje inovacija govore za sebe. Trenutno traje proljetna akcija Husqarninih proizvoda koji su Vam dostupni u trgovini TOP SPORT. Prolistaje Husqvanin Proljetni katalog proizvoda .

 IMG_0379.jpg

IMG_0373-1.jpg

IMG_0378.jpg

U asortimanu možete pronaći motorne pile, trimere, kosilica, puhače, trakorske kosilice, ridere, robotske kosilice za travu, kultivatore, šumarske sjekire, te dodatnu i zaštitnu opremu.

Uz Husqvarna asortiman tu su i proizvodi renomirane talijanske tvrtke Cifarelli, koja nudi profesionalne strojeve za poljoprivredu. Posebno se ističu dva proizvoda zanimljiva našim maslinarima i vinogradarima, a to su berač maslina i motorna prskalica.

IMG_0385.jpg

IMG_0381.jpg 

IMG_0382.jpg

S obzirom da je krajnjem kupcu uz stroj izuzetno bitna i tehnička podrška, tako je na samom prodajnom mjestu u trgovini 'Top Sport' na Srimi dostupan i ovlašteni servis za sve strojeve.