Studeni 15, 2016

Tradicionalno najbolja zabava na Jadranu: Doček Nove godine u hotelu Olympia

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Zasigurno će se i ove godine tražiti mjesto više na najboljem dočeku Nove godine. Riječ je, naravno, o hotelu Olympia koji tradicionalno organizira nezaboravan doček. Ove godine goste će zabavljati band Show Legende, a uz njih će za atmosferu biti zaduženi veseli tamburaši.

 

Mnoštvo probranih finih jela i pića kao i nezaboravni vatromet upotpunit će zabavu koja će trajati do ranih jutarnjih sati.

Za sve koji ostaju nekoliko dana u hotelu, osmišljen je potpuni program koji uključuje izlete, wellness tretmane ali i razgibavanje na početku svečanog dana.

I najmlađi će imati svoje vesele trenutke za pamćenje uz animaciju i posebno prilagođen dječji meni. A sve što je dobro valja ponoviti pa je za 01. siječnja organizirana repriza Nove godine.

Za više informacije i rezervacije možete se obratiti Odjelu prodaje hotela na 022/452 -484 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. a više informacija oko bookiranja i cijene nalaze se na web stranici hotel www.olympiavodice.hr

program_nova_godina_izlet_wellness_s-1.jpg

program_nova_godina_izlet_wellness_s-2.jpg

program_nova_godina_izlet_wellness_s-3.jpg