Studeni 15, 2016

U potrazi ste za kvalitetnim klima uređajima: Odaberite kvalitetu ProAutomatike, ovlaštenog Daikin „Home Comfort Expert“ partnera

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Daikin klimatizacijski sustavi poznati su po svojoj izvedbi i pouzdanosti, a svojom kvalitetom pružaju vašem domu savršeni komfor. Pro Automatika je jedini certificirani Daikin 'Home Comfort Expert' partner na području Šibensko-kninske i Zadarske županije. Dokaz Daikin kvalitete je i pogodnost produljenog jamstva koji vam pruža Pro Automatika pa odabirom Daikin klima uređaja i usluge ugradnje ostvarujete pogodnost produljenog jamstva do ukupno 10 godina.

 

Partnerstvo s Daikinom rezultat je strogog selekcijskog postupka te osigurava da njihovi djelatnici prolaze stalna napredna usavršavanja na području novih Daikin tehnologija i pružaju uslugu izvorne kvalitete.
Kvaliteta Daikin klima uređaja temelji se na 90 godina tradicije u razvijanju klimatizacijskih sustava te su postali svjetski lider u proizvodnji ekološki prihvatljivih klima uređaja i sustava klimatizacije. Daikin je posvećen tehničkoj izvrsnosti, dizajnu i najvišoj kvaliteti čija je pouzdanost uvijek ispred konkurencije.

proautomatika.jpg

Kada se odlučite za Daikin Home Comfort Expert, ne kupujete samo proizvod. Tom odlukom kupujete puni paket koji uključuje konzultacije, savjete stručnjaka, prilagođena rješenja, profesionalnu ugradnju te uslugu održavanja i tehničke podrške.

Izložbeni punktovi Daikin klima uređaja nalaze se u trgovačkim centrima Dalmare, Kaufland u Šibeniku te Konzumu u Vodicama, a sve o klima uređajima koji su dostupni u raznim izvedbama i kapacitetima možete doznati na Internet stranicama distributera Pro Automatika, pozivom na broj telefona 022 340 644 ili osobno na adresi Ulica 113. šibenske brigade HV-a 183 u Bilicama.

DAIKIN_New_Ururu_Sarara_Lifestyle2_tcm683-303348.jpg