Siječanj 24, 2017

Kupite u Pro Automatici i to po sniženoj cijeni

Zagrijte svoj dom uz štedljive i učinkovite Daikin klima uređaje

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Daikin klima uređaje, koji štede i do 30 posto električne energije u odnosu na klasične klima uređaje, sada možete kupiti u Pro Automatici i to po sniženoj cijeni, a uz to na njega možete ostvariti jamstvo i do deset godina!

- Svi Daikin klima uređaji osiguravaju pouzdan rad i grijanje vašeg doma čak i pri niskim vanjskim temperaturama od -15 stupnjeva, što ih uz nisku potrošnju čini idealnim izborom za grijanje – poručuju iz Pro Automatike čiji će vam djelatnici pomoći odabrati klima uređaj odgovarajućeg kapaciteta.

- Kako bi osigurao veću kvalitetu života uz racionalnu potrošnju energije, Daikin posebnu pažnju posvećuje visokoj energetskoj učinkovitosti svojih uređaja i korištenju obnovljivih izvora energije. Zahvaljujući tehnološkom napretku uređaji nove generacije su sve manji potrošači, a inteligentni sustavi upravljanja kojima su opremljeni prate naše životne navike i tome prilagođavaju rad uređaja, racionalizirajući potrošnju energije i novca, istodobno vodeći računa o našem zdravlju. Grijanje uz Daikin klima uređaj je zagarantirano bez potrebe za dodatnim izvorima topline ili grijalicama.

pic_slideviewer_05.jpg

- Uštedite električnu energiju korištenjem Daikin BOP FTXB35C/RXB35C klima uređaja koji možete kupit po cijeni od 4.800 kuna, u što je uključena i ugradnja. Daikin FTX-B inverter klima uređaji promjenom i održavanjem snage pruža udobnost bez oscilacija temperature prostora.

- Dokaz Daikin kvalitete je i pogodnost produljenog jamstva koji vam pruža Pro Automatika pa odabirom Daikin klima uređaja i usluge ugradnje ostvarujete pogodnost produljenog jamstva do ukupno 10 godina.

proautomatika2sibenik.jpg

- Izložbeni punktovi Daikin klima uređaja nalaze se u trgovačkim centrima Dalmare, Kaufland te Konzumu u Vodicama, a sve o klima uređajima koji su dostupni u raznim izvedbama i kapacitetima možete doznati na Internet stranicama distributera Pro Automatika, pozivom na broj telefona 022 340 644 ili osobno na adresi Ulica 113. šibenske brigade HV-a 183 u Bilicama.