Ožujak 02, 2017

Kvalitetni i pouzdani

Potpuni komfor i miran san osigurajte uz štedljive i učinkovite Daikin klima uređaje

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Želite li imati savršeno miran san i potpuni komfor u vašem domu ili apartmanu, odaberite Daikin klima uređaje, svjetskog lidera u proizvodnji ekološki prihvatljivih sustava klimatizacije. Daikin klima uređaj koji štedi i do 30 posto električne energije u odnosu na klasične klima uređaje možete kupiti u Pro Automatici i to po sniženoj cijeni, a uz to na njega možete ostvariti jamstvo i do deset godina!

Pro Automatika je jedini certificirani Daikin 'Home Comfort Expert' partner na području Šibensko-kninske i Zadarske županije. Dokaz Daikin kvalitete je i pogodnost produljenog jamstva koji vam pruža Pro Automatika pa odabirom Daikin klima uređaja i usluge ugradnje ostvarujete pogodnost produljenog jamstva do ukupno 10 godina.

Kvaliteta Daikin klima uređaja temelji se na 90 godina tradicije u razvijanju klimatizacijskih sustava te su postali svjetski lider u proizvodnji ekološki prihvatljivih klima uređaja i sustava klimatizacije. Daikin je posvećen tehničkoj izvrsnosti, dizajnu i najvišoj kvaliteti čija je pouzdanost uvijek ispred konkurencije poručuju iz Pro Automatike čiji će vam djelatnici pomoći odabrati klima uređaj odgovarajućeg kapaciteta. Kada se odlučite za Daikin Home Comfort Expert, ne kupujete samo proizvod. Tom odlukom kupujete puni paket koji uključuje konzultacije, savjete stručnjaka, prilagođena rješenja, profesionalnu ugradnju te uslugu održavanja i tehničke podrške.

 

 

Novi na tržištu Daikin FTX35KM/RX35KM klima uređaj koji možete kupit po cijeni od 4.800 kuna, u što je uključena i ugradnja. Primjenom inverter tehnologije uređaj osigurava uštedu do 30 posto u odnosu na klasične klima uređaje bez ugrađenog invertera. Daikin Comfort FTX35KM inverter klima uređaji promjenom i održavanjem snage pruža udobnost bez oscilacija temperature prostora.

Izložbeni punktovi Daikin klima uređaja nalaze se u trgovačkim centrima Dalmare i Kaufland, a sve o klima uređajima koji su dostupni u raznim izvedbama i kapacitetima možete doznati na Internet stranicama distributera Pro Automatika www.pro-automatika.hr, pozivom na broj telefona 022 340 644 ili osobno na adresi Ulica 113. šibenske brigade HV-a 183 u Bilicama.