Prosinac 22, 2017

Potpuni odmor i relaksacija u Olympiji: Iskoristite 50% popusta na božićne wellness pakete

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Izbacite sav stres, riješite se negativnosti, uživajte u vremenu samo za sebe u Olympia Life wellness centru

 

Život bez stresa danas je gotovo nemoguć. Svakodnevni život i brojne obveze uzrok su užurbanog načina života te manjka vremena za predah i opuštanje. Olympia Life Wellness Centar pripremio je božićne wellness pakete s 50% popusta. Ova idealna prilika traje samo za vrijeme božićnih blagdana.

Zdravlje je prioritet svih nas. Zbog suvremenog načina života vrlo često zaboravljamo na sebe i svoje zdravlje, a zapravo je tako malo potrebno da se opustimo i napunimo baterije. Kada zapustimo sebe, svoju psihu, svoje tijelo – ništa nam drugo ne ide od ruke. To si nitko ne bi trebao dozvoliti. Izbacite sav stres, riješite se negativnosti, uživajte u vremenu samo za sebe.

Olympia Life Wellness Centar nudi vrhunsku uslugu u obliku četiri božićna paketa koji će vam vratiti osmjeh na lice. Svatko može naći sebi prikladan i na trenutak zaboraviti na vanjski svijet i potpuno se opustiti. Vaše tijelo i duh bit će vam zahvalni.

DSC_3203.jpg

Paket br. 1
Antistres masaža
Hidratantni tretman za lice
Cijena s popustom: 350,00 kn

Paket br.2
Manikura i trajni lak
Dubinsko čišćenje lica
Cijena s popustom: 250,00 kn

Paket br. 3
Klasična pedikura
De stress masaža
Cijena s popustom: 205,00 kn

Paket br. 4
Egzotični piling
Parcijalna masaža
Cijena s popustom: 170,00 kn

Rezervirate svoj termin na 0222 452 499 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 Iz Olympia Life Wellness Centra se raduju Vašem posjetu.