Ožujak 06, 2018

Kako kupiti Suzuki vozilo uz 0% kamata?

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

S tradicijom postojanja od 1909. godine i proizvodnje automobila od 1937. godine Suzuki je svakako izbor za one koji znaju prepoznati kvalitetu koja će ih godinama pouzdano služiti. Još kada sve to možete vidjeti i probati skoro na kućnom pragu zadovoljstvo kupovine je potpuno.

 

Suzukijev asortiman možete razgledati u salonu Perfekt Auta u Bilicama. Nećemo vam nametati što odabrati, ali ćemo vam dati 'mig' što gledati. Svako razmislite o Vitari koja ujedinjuje tradicionalan izgled Suzuki SUV vozila s razigranim modernističkim elementima ili Ignisu, crossoveru koji kombinira jednostavnu i atraktivnu vanjštinu sa svestranom funkcionalnošću. Novi Swift perjanica je Suzukijeve ponude i automobil koji sve više dominira našim cestama. Moćna muskulatura zajedno s prednjim svjetlima ostavlja doista upečatljiv dojam, no kad otvorite vrata otkrit ćete kako mu je unutrašnjost jednako ugodna kao i vanjština. Ono najljepše je i činjenica da se uz njega veže ponuda beskamatnog kreditiranja.

Bilo koji model iz bogate 'ergele' Suzuki vozila, koja vam nudi Perfekt Auto u Bilicama, bit će izbor koji u potpunosti udovoljava sve uvjete koje tražite od automobila današnjice.

U današnje vrijeme još je nešto vrlo bitno svakome tko kupuje automobil, a to su uvjeti plaćanja. Suzuki i Perfekt Auto često imaju zajedničke akcije financiranja sa određenom leasing kućom ili bankom za svoje kupce. S tom praksom nastavljaju i u 2018. godini.

suzuki7.jpg

Suzuki i Perfekt Auto dogovorili su financiranje bez kamata!

Omogućili su kupcima kreditiranje uz 0% kamata za sve nove i rabljene automobile u minimalnoj vrijednosti financiranja od 5.000 eura, a akcija traje do 30. lipnja 2018. godine.

Suzuki i Perfekt Auto imaju jedinstvenu ponudu jer samo oni u Hrvatskoj imaju modele leasing financiranja među kojima ćete lako odabrati koji vam najviše odgovara. Za vozila kupljena u salonu Perfekt Auto u Bilicama nude vam tri modela otplate kroz jednu, dvije ili tri godine, nazvane 50/50, TREĆINE i ČETVRTINE.

Model 'fifti-fifti' financijski je leasing na godinu dana uz plaćanje prve rate odmah, a druge nakon godinu dana.

TREĆINE su financiranje na rok od dvije godine. Trećina cijene vozila plaća se prije isporuke, trećina nakon 12 mjeseci te trećina nakon 24 mjeseca.

ČETVRTINE nude mogućnost financiranja kroz tri godine uz uplatu četvrtine cijene prije isporuke vozila. Druga četvrtina cijene plaća se nakon 12 mjeseci, četvrtina nakon 24 mjeseca i posljednja četvrtina nakon 36 mjeseci.

Za sve detalje možete se raspitati u salonu Perfekt Auto u Bilicama na adresi 113. šibenske brigade HV-a 86b, telefonom na broj 022/340-688 ili mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Promo/Izvor: Šibenski portal