Ožujak 13, 2018

Posebne akcijske ponude povodom 30 godina Matell Medical Dental Centra iz Vodica za sve žitelje našeg grada i županije

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Od 1988. godine obitelj Nedoklan brine o Vašem ljepšem i zdravijem osmijehu! Iza klinike Matell Medical Dental Centar stoji 30 godina trajnog usavršavanja kao aktivnih sudionika i organizatora tečajeva usmjerenih na poznavanje i korištenje najnovijih tehnologija i materijala.

 

Matell Medical Dental Centar se ponosi ulogom pokretača u osnivanju dentalnog turizma te organiziranjem prvog međunarodnog kongresa medicinskog turizma u hotelu Olympia.

U vrhunski uređenom prostoru nudimo najnoviju tehnologiju koja uključuje CBCT uređaj za trodimenzionalno snimanje glave i čeljusti, ostale uređaje za rendgensku dijagnostiku, ZEBRIS uređaj za dijagnostiku čeljusnih problema (preskakanje zglobova, bolove vrata i kralježnice) te laser najnovije generacije za što preciznije planiranje Vaše dentalne terapije!

 

20180213_125342_Custom.jpg

Uz dentalne usluge uskoro u ponudu našim pacijentima nudimo Teenlifting metodu opuštanja bolnih mišića, ali i estetsko zatezanje lica bez korištenja botoksa i operativnih zahvata.

Uz dugogodišnji rad osoblja MDC-a, uključujući dentalne tehničare, dentalne asistentice i tim liječnika uz već navedenu najnoviju opremu te vrhunski dentalni laboratorij možete biti sigurni da ste na pravom mjestu na kojem se mogu riješiti svi Vaši dentalni problemi!

20170821_110736_Custom.jpg

Mogućnost plaćanja kreditnim i debitnim karticama na rate kao i potrošačkim kreditom do 60 mjesečnih obroka. Za umirovljenike kao i žitelje našeg grada i županije smo pripremili posebne akcije prihvatljive vašim mogućnostima.

Nazovite nas na telefone 444930 , mobitel 0994449300, posjetite naše web stranice www.mdci.dental ili nas jednostavno posjetite na adresi Ćirila i Metoda 2 niže velikog Tomyja i Inine benzinske pumpe.

Čekamo Vas!