Prosinac 22, 2021 3589

Božić u Šepurini: Obrađujući stirodur do najsitnijih detalja, ponovo je nastalo malo remek djelo, koje izaziva oduševljenje svih

Ocjeni sadržaj
(10 glasova)

U Božićnom duhu Šepurina je ove godine zasjala u minijaturnom izdanju zahvaljujući uvijek kreativnim i vrijednim rukama članova Eko udruge.

-    Počeli smo s ukrašavanjem na pazariću, a sad smo već u cijelom centru mista. Po zidovima, pitarima, ispred kuća… Ukrašavanju su nam se pridružila djeca, a radimo s već postojećim ukrasima i svake godine napravimo nešto novo, kazali su nam iz Eko udruge.

Obrađujući stirodur do najsitnijih detalja, ponovo je nastalo malo remek djelo, koje izaziva oduševljenje svih pa se često vade mobiteli da se zabilježi trenutak. 

-    Kroz foto galeriju može se osjetiti veseli ugođaj, a to je ujedno i pozivnica svim dragim ljudima da naprave izlet na ovaj lipi otok ne samo ljeti već i u ovim zimskim danima.

Također, ako iza Božića u Šepurini ne bude novih slučajeva Covid infekcije mještani će ponovno izvaditi kotal za kuhano vino, nafrigati fritula i ispeći nešto lipoga za cilo misto.

djelomob1.jpg