Lipanj 17, 2022 4917

Gostoljubivost smještaja umotana u hrvatske proizvode, povijest i avanturu

Ocjeni sadržaj
(7 glasova)

Proteklih nekoliko izazovnih godina za industriju turizma, neki od vodičkih lokalnih obrta, hotela i sportskih centara, iskoristili su da svojom kreativnošću, entuzijazmom, dosljednim radom i marketinškim aktivnostima povežu i predstave kao objedinjeni domaći proizvod uz pružanje vrijedne međusobne podrške.

Svoje uspjehe tako bilježi vodički Fjok darovni dućan koji je kao inicijator povezivanja malih obrta, domaće proizvodnje, pronašao suradnika u novootvorenom Arancini Residence hotelu u Vodicama. U ovom prijateljskom, ali luksuznom smještaju će vas osim vrhunske usluge dočekati slatki domaći arancini, ručno rađeni suveniri malih obrtnika, hrvatskih proizvođača, kao  jedna od dodanih vrijednosti i uvertira u doživljaj Vodica za svakog njihovog gosta. Okosnica poslovanja ovog prekrasnog hotela upravo je povezivanje sa lokalnom zajednicom i uslugama koje se mogu integrirati u konkurentnu turističku ponudu.

Uz Karika, centar za turističko razgledavanje i avanturističke sportove, gostu se također nudi i jedinstvena ponuda posebno osmišljenog, aktivnog i kvalitetnog provedenog vremena koja ne samo da ga usmjerava u aktivnosti kajakinga, biciklizma i vođenih tura već u sebi integrira povijest i osobnu iskustvenu avanturu.

Upravo svojim uslugama, proizvodima, težnjom za izvrsnosti, ovi vrijedni poduzetnici nisu se predali u vremenima pandemije već su vrijeme iskoristili za međusobno povezivanje, razvijanje i jačanje u kreiranju cjelovite autentične lokalne ponude.

„Cilj ovakvog povezivanja i zajedničkog nastupa na tržištu je probuditi entuzijazam lokalnog stanovništva, zajednice i otvoriti mogućnosti ostalih zainteresiranih i  potencijalnih suradnji u lokalno prepoznatu i uspješnu praksu kazao je direktor Arancini Residence hotela Mate Dedić.

„Ovime idemo u korak za svjetskim trendovima, ali stvaramo i vlastite u kojima vjerujemo u zajedničko brendiranje Vodica kao destinacije. Koristeći se kreativnim aktivnostima, online natječajima, promo videima, brinući se o iskustvu i kvaliteti naših proizvoda i usluga, povezivanjem s ostalim aktivnostima lokalnih poduzetnika nudimo posjetiteljima Vodica mogućnost  cjelokupnog doživljaja i dodanu turističku vrijednost u obliku iskustava koje će zasigurno željeti ponoviti", objašnjava Marko Juričev Martinčev, vlasnik Fjok darovnog dućana i inicijator povezivanja lokalnog u jedinstveni domaći potencijal.

djelomob1.jpg