Listopad 28, 2023 1774

Impresivan ulov na Memorijalu 'TONI PETROV': Ekipa Bulatovi odnosi pobjedu

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

U čast i sjećanje na voljenog i prerano preminulog člana zajednice, Tonija Petrova, Vodički Dobrovoljno vatrogasno društvo (DVD) organiziralo je šesto memorijalno vatrogasno natjecanje u lovu na lignje "SQUID FIRE COMBAT 'TONI PETROV'”. Toni je bio ponosni član Vodičke glazbe, BBK Orlov krug, ŠRK Mali porat, Udruge maslinara Traulik i, naravno, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vodice.

Ovogodišnje natjecanje održano je u subotu, 28. listopada, a događaju se odazvalo 51 natjecatelj, formirajući 20 ekipa koje su se nadmetale u vještini i spretnosti lova na lignje. Start je bio postavljen ispred stare škole u 13:00 sati, odakle su se natjecatelji uputili u morske dubine u potrazi za najvećim ulovom.

Večernji dio programa bio je rezerviran za vaganje ulova, proglašenje pobjednika i zajedničko druženje svih sudionika u vatrogasnom domu. Ukupan ulov natjecanja bio je impresivnih 15 576 grama.

Ekipa Bulatovi odnijela je pobjedu s izvanrednim ulovom od 4 945 grama, uključujući i najveću ulovljenu lignju težine 433 grama. Drugo mjesto pripalo je ekipi Nestvrstani s ulovom od 2 135 grama, dok je treće mjesto s ulovom od 1 589 grama osvojila ekipa Tarle.

Organizatori, članovi DVD-a Vodice, izražavaju svoju zahvalnost svima koji su doprinijeli uspjehu ovog događanja, posebno Caffe bar Sunčani sat, Unielektro Mišader te kuharu Jakovu Škariću iz Pizzerie Tony, čija je podrška bila neizmjerno važna za realizaciju ovog posebnog memorijalnog natjecanja u sjećanje na Tonija Petrova.

Poslijednja izmjena dana Subota, 28 Listopad 2023 23:32