Studeni 11, 2023 6406

Godišnje okupljanje koje prerasta u tradiciju: Generacija 1974/1975 proslavlja zajedništvo

Ocjeni sadržaj
(7 glasova)

Generacija rođenih 1974. i 1975. godine, koji su pohađali Osnovnu školu u Vodicama, ponovno se okupila, nastavljajući svoju tradiciju godišnjih susreta. Ovogodišnje okupljanje započelo je u Caffe Centar, a osjećaj zajedništva dodatno je pojačan zajedničkom fotografijom koja je zabilježila ovaj sretan trenutak.

Večer je nastavljena u konobi Draži u Vodicama, gdje su uz ukusnu večeru i piće, prisutni imali priliku još više se zbližiti i prisjetiti se mladenačkih dana u Vodicama, Tribunju i Srimi.

Posebno značajan element ovogodišnjeg susreta je činjenica da se ova generacija svake godine okuplja, a sljedeće godine će biti posebno emotivno jer će mnogi od njih obilježiti 50 godina života. Ovo nadolazeće jubilarno okupljanje već sada budi posebna očekivanja i uzbuđenja među bivšim učenicima.

Ovakva godišnja okupljanja ne samo da njeguju sjećanja, već i jačaju prijateljske veze koje su se formirale tijekom godina školovanja. Organizatori ovih susreta nadaju se da će se tradicija nastaviti i u budućnosti, omogućujući generaciji 1974/1975 da zajedno proslavi i daljnje životne jubileje.