Rujan 18, 2016 8789

Projekt vrijedan 150 milijuna kuna

Milijunski radovi u punom jeku: Podiže se novi Olympijin hotel!

Ocjeni sadržaj
(10 glasova)

Započeo je drugi dio gradnje 10-okatnog hotela 4+ zvjezdice u sklopu Olympijinog kompleksa, a vrijednost radova na ovom modernom divu je 150 milijuna kuna. Prvi dio radova, započet prije godinu dana do početka turističke sezone već je iznjedrio tri kata.

 

Radi se o hotelu sa sedam katova smještajnih jedinica koji će moći primiti 400 gostiju u 144 spavaće sobe i 22 apartmana s terasama od 10-15m2 direktnog pogleda na more. Kraj petog mjeseca 2017.g. rezerviran je za prva noćenja koja su već danas gotovo rasprodana.


- Kiksanju – mjesta nema. Dosadašnji tok radova protekao je više nego dobro, a nadamo da će vremenske prilike i narednih mjeseci ostati nama u korist, kazao je Darko Bastić, direktor hotela Olympia.

image1.JPG

Uz unutarnju garažu, nove kongresne dvorane, dva vanjska bazena, na prezadnjem katu osvanuti će bazen poluotvorenog tipa te na najzadnjem vrhunski riblji restoran s panoramskim pogledom na Vodice i čitav arhipelag.


- Što se tiče već postojećeg hotela, nivo usluge također će se podići jer želimo izbjeći veliku razliku u kvaliteti, iako će cijene u novome biti nešto više.

Fokus je na dovođenje kvalitetnijih kongresa, seminara i potrošača u Vodice.


- Cijela priča koju smo pokrenuli pred ovo ljeto uređenjem plažnog dijela ide u tom pravcu. Želimo da gosti imaju sav komfor i vrhunsku uslugu u čitavom okruženju. Nadamo se da ćemo potaknuti i mještane Vodica da podižu razinu uslugu te uključuju nove ponude u svojim restoranima.

image3.JPG


Novi hotel otvoriti će 140 novih radnih mjesta. Potraga za kadrom već je krenula. 'Porođajne muke' im, složio se, ne ginu, no one ih uz veliko iskustvo, 40-ogodišnju tradiciju te kvalitetan kadar s kojim danas raspolažu mnogo ne zamaraju.- Jedina mana u cijelom procesu je što otvaranjem hotela ulazimo u špicu sezone te ćemo automatski biti 'bačeni u vatru'. No, bilo kakvu paniku maksimalno se trudimo izbjeći jer će radnici na vrijeme biti pripremljeni.

U cijelom Olympijinom kompleksu ovako će u jednom trenutku noćiti preko 1000 gostiju.


- Hotel gradimo i za budućnost Vodica. Veoma smo uzbuđeni, osjećamo da mijenjamo identitet grada, da radimo nešto sjajno. Dovodimo novu priču i zaista bi voljeli da nas sumještani svi skupa podrže jer, na kraju krajeva, svi smo mi povezani. – zaključio je Bastić.

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 18 Rujan 2016 11:34
djelomob1.jpg