×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934
Kolovoz 17, 2015 4065

Nepropisno i neprikladno parkirani motori

Promijenite loše navike na dobrobit svih nas i naših turista

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Problem s nepropisno i nesavjesno parkiranim motorima u Vodicama osobito u vrijeme turističke sezone postoji već dulje vrijeme. Vlasnici svoje motore parkiraju nepropisno i neprikladno te često ometaju i prometnu komunikaciju pješaka jer je dosta motora parkirano na nogostupima, trgovima, parkovima...

Jednu takvu fotografiju snimljenu u staroj gradskoj jezgri poslao je čitatelj portala Infovodice koji se pita kako je moguće da pored uredno postavljenog prometnog znaka o "Zabrani prometovanja u oba smjera" u ulici Grgurev Tonča, nesavjesni vozači motocikla remete turističku idilu šetnje i razgledavanja stare gradske jezgre.

Čitatelj se pita zar ne postoji u našem turističkom gradu komunalna služba i prometna policija? Zar je neizvedivo, 50-ak metara iznad na našoj "Poljani" ili 60-ak metara ispod na "Rivi ", odrediti i obilježiti parking prostore za motocikle?

Gospodo vozači, ispravimo loše navike na dobrobit svih nas i naših turista – zaključuje čitatelj portala Infovodice

20150817014557-2.jpg

O mogućnosti određivanja parkirališta za motocikle na rivi (obala V. Nazora) upitali smo direktora Gradskog poduzeća Vodice gosp. Ivicu Slavicu

- Na Obali Juričev Ive Cote postoji već 7 parkirnih mjesta za motocikle a razmišljamo i o tome da na Obali Vladimira Nazora kod stare škole postavimo nekoliko parkirnih mjesta isključivo za motocikle - kazao je Ivica Slavica.

Međutim, često se događa da nesavjesni vozači parkiraju svoje automobile na mjesto koje je namjenjeno za motocikle a ima i obrnutih slučajeva da vlasnici motora parkiraju motore na mjesto za automobile iako su sva parkirna mjesta u Vodicama propisno obilježena.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 17 Kolovoz 2015 14:58
djelomob1.jpg