Travanj 09, 2016 3247

Reakcija udruge Hrvatski Domobran Ogranak Vodice na oslobađajuću presudu ratnog zločinca Vojislava Šešelja u Haagu

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Trideset i prvog ožujka 2016. godine u europskom gradu Haagu povijesno je priznat genocid i nagrađen zločinac, čime je ubijena i pravda i pravednost, te još jednom brutalno pucano u žrtve u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Povijesni je to dan od kojeg više Europa sa svojim kršćansko moralno demokratskim stećevinama ljudski prava i sloboda, prava i pravednosti, više ne će biti ista kao prije. Europa je na taj dan eutanazirala pravdu i pravo, slobodu i ljudska prava, ozakonila genocid i nagradila genocidiste.

Sve one vrijednote, vertikalne i horizontalne, što su ih u Europi izgradile milijuni ljudskih žrtava genocida, europski suvremeni moćnici tog su dana degradirali, i javno kazali da ne važe više. Rekoše, u Europi stupa jedno novo vrijeme, legalno i dozvoljeno, vrijeme nekažnjenog zločina i genocida, progona i etničkih čišćenja. Europljani su najavili vrijeme svojih isilovaca, i početak bezakonja, kaosa, straha, nepravde, nesigurnosti, ratova, silovanja i rušenja.

Europski suvremenici smješteni u Haagu u Međunarodnom sudu za ratne zločine, ozakonili su i legalizirali ratne zločine, i kazali da će u buduće ratni zločinci biti nagrađivani prema poćinjenom zločinu, ne samo tijekom rata već i u miru. Što više i brutalnije ubiju nedužnih ljudi, žena i djece, što više prognaju i siluju, što više poruše i spale, što naprave veče etnički i vjerski čiste prostore, to im veče nagrade, odličja i priznanja.

Isilizam je Europa osmislila i uspostavila, ozakonila i legalizirala, priznala i u svom domu, poslije onog na Bliskom istoku kojeg su tamo testirali i pokazao im se učinkovitim u procesu stvaranja Novog svjetskog poretka.

Europa je u Haagu, naime, tog tragičnog 31. ožujka, ne slučajno izabranog na dan krvavog Uskrsa u Hrvatskoj, izvršila državni udar, u kojem je vlast predata zlikovcima, zločincima, genocidistima, teroristima, ubojicama, interesu i nepravdi. Tom haškom revolucijom, kao i svim povijesnim revolucijama na europskim prostorima, osuđen je i ubijen čovjek, ponovljen zločin nad žrtvama. Ubijena je Europa u svom kršćanskom identitetu, slobode, demokracije, pravde i pravednosti.

U zaslijepljenosti političko ekonomskih interesa, koji Europi i Europljanima francuske imperijalne politike opravdavaju sva sredstva, iz Haaga nisu vidjeli i prepoznali velikosrpski zločin genocida u Vukovaru, Škabrnji, Dubrovniku, Srebrenici, Sarajevu, granatiranju Zagreba. I zato su ratnog zločinca Vojislava Šešelja, dok im se smijao sa slobode iz Beograda odakle su ispraćani ružama tenkovi na Hrvatsku, nagradili slobodom, i pustili ga da se i dalje smije i njima u Haagu, i Europi, i cijelom slobodnom svijetu. Da se smije žrtvama kako onim što ih je poubijao, onim što ih prognao, opkjačkao i silovao, tako i onima na koje će sutra krenuti. Jer Šešelj kaže ideja Velike Srbije nije propala, ona će biti sa ili bez njega. On je samo mali kotačić te zločinačke fašističke ideologije, koju je Europa i u njenom početku dozvoljavala, a sada je i priznala, nagradila.

I zato su haagisti ratnog zločinca Vojislava Šešelja i oslobodili po svim točkama optužnice, za progone, ubitstva u ratu i miru, mučenja, okrutna postupanja sa zarobljenicima i prognanicima, deportacije, nehumana i nečovječna zlodjela, bezobzirno razaranje gradova, pustošenja, uništavanje vjerski i kulturni objekata, pljačku. Bio je to velikosrpski isilizam u Hrvatskoj i Bosni i Herecgovini, prije muslimanskog isilizma u Siriji, Iraku, Afganistanu. Znači, svi ti zločini za koje je oslobođen isilist Vojislav Šešelj Europa je u Haagu, kroz usta francuskog sudca, kazala da su dozvoljeni, i da se zločinci ne će kažnjavati.Nacifašizam u najcrnjem obliku oživljen je i legaliziran, u Europi. Europa ne može bez ideologija i totalitarizama, ratova i progona, ubijanja i zločina. Na temelju ćega više vjerovati Europi da se bori protiv isilizma, protiv terorista, protiv fašizma, nacizma i komunizma, kada ratne zločince oslobađa i slobodom nagrađuje. Kod naroda, napose onih malobrojnijih, izgubljena je svaka nada i vjera u Europu, Europu mira, sigurnosti, slobode i pravde.

Na haašku oslobađajuču presudu fašiste Šešelja ne reagiraju komunistički antifašisti u Hrvatskoj. I ne će reagirati, niti će je osuditi. Nisu osuđivali Šešelja ni kada je fašističko nacističko komunistički ubijao po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Šutili su ti komunistički ideolozi onda, šute i danas na haašku nagradu slobode fašisti Šešelju. Šute i druge nevladine organizacije u Hrvatskoj, koje se bore za izjednačavanje velikosrpskog agresorskog rata sa Domovinsko oslobodilačkim u Hrvatskoj. Ne reagira ni „ugroženi" Milorad Pupovac. U svom raskošnom uredu šuti i haaški tajni svjedok, čovjek koji je pisao i supisao ovu oslobađajuču presudu fašisti Šešelju, i osuđujuču Hrvatskoj i hrvatskom narodu. Sva ta šutnja, a šutnja je znak odobravanja i slaganja, pokazatelj je snažne sprege i suradnje komunističkih antifašista i nevladini udruga i partija u Hrvatskoj sa Haagom i haagistima. Kao što je Haag tom sramotnom presudom dao znak velikosrpskim fašistima da mogu nastaviti tamo gdje ih je Hrvatska Vojska olujno zaustavila i porazila, tako i komunistički antifašisti, tajni haaški svjedok, „ugroženi" balvan revolucionari, nevladine, odnosno haaške i Sorošove udruge i partije, šutnjom pozdravljaju Šešeljovo oslobađanje, i time opravdavaju njegovu fašističku velikosrpsku ideologiju.

Njemačka kancelarka Angela Merkel upozorila je da bi rat na Balkanu mogao biti nastavljen. Haag je to i potvrdio, i fašiste pustio na slobodu da ponovo krenu u fašističke krvave pohode. Fašista Šešelj poručuje hrvatskoj Predsjednici „spremi se, spremi".

Tajnik, Vinko Đotlo

Poslijednja izmjena dana Subota, 09 Travanj 2016 11:39
djelomob1.jpg