Srpanj 26, 2023 1805

Paškina ćakula

Federer u Imperijalu bija, je li bar đir selon učinija ?

Federer u Imperijalu bija, je li bar đir selon učinija ? Ilustracija/Image by roby0059 from Pixabay
Ocjeni sadržaj
(7 glasova)

Federer je u Imperijalu bija i zeleno svitlo teniskin terenima udilija. O čemu je govorija, koliko je uri osta, s kin se sve družija, šta je ija i pija, i ko ga je osim lipe i simpatične šjore sa reklamne slike još vidija i ugostija? Kad je vijest i sliku na "Info vodice" moj šjor Joso pročita i on nije na prvu povirova. Dobro je oči protrlja i mislija da je neka fora ili da mu se štogod priviđa. Ili neki falši dvojnik ča Rogera kopira, ka ča jedna šjora na fejsu napisala.

 A kad ono stvarno Federrer je pravi u "Imperijalu" bija. Ali mom šjor Josi jedna druga stvar u glavu nije išla, kako ga on ki svaki Božji dan doli okolo hotela Imperijala i teniskih terena stjecajen okolnosti dežura, i kad ide toteka na plažu, đira, nije trevija oli bar iz daljine vidija?

 Ali nije Joso jedini ča ga je Federer iznenadija.

Ni svit doli u selu ne more virovat da je Federer u Imperijalu bija, a da nije đir Vodicami učinija; da se našen šjor gradonačelniku Anti nije javija i s novin Vaporon na liniji 505 đir učinija? A ni za sudbinu legendarnog Tijata pita?

 A ima je razloga za to. Jerbo Vodice su najliplji turistički centar Šibenske županije; naš šjor gradonačelnik uspješno promiče svoj grad, turizam i šport, a Tijat je legenda od vapora i mora.

A ako je i Roger đir učinija, i u kakvon klobuku i ćalima zakamufliran sa tilohraniteljima bija, mnogi se pitaju, di je to sve odija. Da li je doli pokraj "Šimuna" proša; u "Strikomana" na steak doša, oli u "Burina" kod Zoke oborite ribe izija i sve to lipo maslinovin ujem i našin crnjakom zalija?

A Federer ka takav, kako bi samo šjor Šimi za Milenijsku bija dobro sija, pa makar i sam samcat na njoj u điradi selon bija.

A mi iz info tješimo se nekako, da će nan i možda Šjora sa slike sa Federerom intervju dati, jer reklama se sa njim uvik isplati. Bilo za selo, oli za hotel ili restoran je svitski as uvik numero anjc.

A ko zna, onda kako je krenilo možda će se i Ivanišević s Nadalom u "Olimpiji" kod Jollyja pojaviti, kaki teniski meč odigrati a onda zajedno jedan pravi i dugi đir selon učinit. Neka vide turisti i cili svit, kako Vodice mogu i najveće teniske svitske zvizde ugostit.

Lip pozdrav doli ispod Imperijala od PAŠKE.

 

djelomob1.jpg