×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 969
Prosinac 13, 2017 3575 Wikipedia

Hrvatske Jude i haaški Pilati

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U odnosu na prošle obljetnice smrti tvorca moderne i euronatovske, demokratske i slobodne Hrvatske, za ovogodišnju su dekroatisti i detuđmanisti, Jude i Pilati, imali „pobjednički" razlog za još veće i radosnije slavlje smrti najvećeg sina hrvatskog naroda u Dvadesetom stoljeću. U tragičnom procesu, koji još uvijek traje, dekroatiziranja i detuđmaniziranja Lijepe Naše, ovogodišnji spomen smrti prvog hrvatskog predsjednika doktora Franje Tuđmana, u znaku je „pobjede" hrvatskih Juda i haaških Pilata, dijelom onih iz pozicije i svih iz opozicije, koji u svojim politički i ljudski prljavim jazbinama, mijenjanjem imena i prezimena, slave Tuđmanovu smrt, smrt njegova generala Praljka i nepravednu presudu "Prliću i ostalim" u političko interesnom Haaškom sudu.

 

Kao što ništa u politici nije slučajno, ni nepravedna i sramotna presuda Žalbenog vijeća Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju hrvatskoj šestorki nije slučajno izrečena 29. studenog, samo desetak dana prije 18. obljetnice smrti predsjednika svih Hrvata. Suradnja haaških sudaca, skupljenih s brda s dola, pojedinaca koji nisu ni čuli za Hrvatsku, i hrvatskih Juda trijumfirala je na taj povijesno hrvatski tragični dan, 29. studeni, s ciljem da se narodu, kojeg su izdali, nametne kao promašaj žrtvovanja u Domovinsko obrambenom ratu, i ljubav za kojom treba žalovati.
Iako je presuda sramotna i nepravedna, montirana i prljava, za hrvatske Jude koji bi surađivali i sa crnim i crvenim đavolima, ona je potvrda njihove veleizdajničke politike koju su umotali u "združeni zločinački pothvat" te sa svim traženim i netraženim transkriptima i hrvatskim braniteljima predali u Haag. Time su hrvatske Jude i haaški Pilati odgovorni krivci za smrt generala Hrvatske pobjedničke vojske, „ljudine" kako za ubijenog Praljka reče Miroslav Tuđman.

Nepravedna i sramotna i isplanirana je, kao znak njihove ispravnosti imenovanja Tuđmanove politike spašavanja Bosne i Hercegovine, „Jugoslavije u malom", da se obznani i potvrdi na 29. studeni, čime se hrvatski narod u Bosni i Hercegovini pokušava ponovo ugurati u malu jutvorevinu, kao jezgro buduće, novosadržajne juzajednice, koju Jude u Hrvatskoj ljubomorno čuvaju na životu, a Pilati u Haagu ustrojavaju.
U toj njihovoj borbi održavanja neodržive „Jugoslavije u malom" vidi se da su upravo oni ti koji su osmislili i rade u organizaciji "združenog zločinačkog pothvata" , započetog pokušajem, na svu sreću neuspjelog, državnog udara i smijenom predsjednika Tuđmana.

I kad nisu uspjeli u prvom pokušaju "združenog zločinačkog pothvata" smijenim predsjednika Tuđmana, osnivaju zločinačku ideologiju detuđmanizma, za koju vjeruju da je postigla svoj cilj 29. studenog 2017. nepravednom presudom hrvatskoj šestorki, HRHB i tadašnjem čelništvu Hrvatske na čelu kojeg je bio predsjednik Tuđman. Presudom cijeloj Hrvatskoj i hrvatskom narodu. Za hrvatske Jude i haaške Pilate vrhunac pobjede. I stoga je i proglašavaju na taj, za hrvatski narod crni datum, i pred obljetnicu smrti domoljuba, domobrana i državnika koji je kazao kako se voli i brani Domovina, „sve za Hrvatsku, Hrvatski ni za što". Ta ljubav prema domovini, prema narodu koji tisućljeća provodi u sužanjstvima, bez slobode, zasmetala je, i nikad je neće prihvatiti ni Jude ni Pilati, jer oni su prazni tih vrijednosti.
Da bi im pobjeda bila vjerodostojnija pred narodom i svijetom, a osuđeni hrvatski narod i Hrvatska što više poniženi presudu dogovaraju da se objavi na dan rađanja neželjene tamnice hrvatskog naroda, i jedanaest dana prije 18. obljetnice Tuđmanove smrti.
Pobojali su se u jednakom strahu i sve hrvatske Jude i haaški Pilati, dio oni iz pozicije i svi iz opozicije, sve većeg broja Tuđmanovih pristaša koji se svake godine iz svih hrvatskih krajeva, BiH i svijeta okupljaju 10. prosinca na njegovu grobu na Mirogoju u glavnom gradu svih Hrvata. To je bio jedini dokaz (ne)sudcima, hrvatsko haaškom "združenom zločinačkom pothvatu" da donesu takvu nepravednu presudu, koja je sramota Međunarodnih sudova.

No ipak nisu uspjeli u nametanju straha "tuđmanovcima" koji su se i ove 2017 okupili u još većem broju na njegovu 18. obljetnicu smrti, te svim hrvatskim Judama i haaškim Pilatima poručili da ne priznaju njihove nepravedne i sramotne presude.
Stoga su članovi Hrvatskog Domobrana i poručili hrvatskim Judama i haaškim Pilatima, na grobu prvog hrvatskog predsjednika doktora Franje Tuđmana, riječima ubijenog generala Praljka, „gospodo, Hrvatska i hrvatski narod nije zločinački, i s prijezirom odbacujemo vaše presude".
Vinko Đotlo, tajnik udruge Hrvatski domobran ŠK županije

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 13 Prosinac 2017 15:38
djelomob1.jpg