×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934
Lipanj 08, 2015 4348

Pitanja građana: Pročitajte odgovore na Vaša pitanja

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Pitanja koja ste nam poslali u proteklom periodu proslijedili smo gradskom Upravnom odjelu za komunalno-vodni sustav a dolje možete pročitati odgovore.

Pitanje  Stipe Grabovca: Da li će biti  obeštećenje vezano  za štetu nastalu u poslovnom prostoru za vrijeme prošlogodišnjih poplava?

Odgovor: Još uvijek nemamo nikakvih informacija. Državno povjerenstvo još nije donijelo odluku hoće li biti isplata za oštećenike elementarne nepogode, i ako bude u kojem će iznosu biti?

Pitanje  M. Ereš:Kada će se riješiti pitanje kanalizacije na magistrali. Kuće imaju septičke jame. Moramo ih često prazniti o svom trošku a plaćamo slivne vode.?

Odgovor:U postupku je izrada projektne dokumentacije za izgradnju kanalizacijske mreže cijelog područja Grada Vodica a s time i ulice Magistrala. Također ovim putem Vas obavještavamo da slivne vode nemaju veze s kanalizacijskom mrežom te se iz tog prihoda koji inače nije prihod Grada Vodica već Hrvatskih voda d.o.o. , financira održavanje, upravljanje vodama, brigu o čistoći i dostupnosti voda, brigu o zaštiti svih građana od poplava te brigu o zdravlju voda.

Pitanje: Mira T.: Kada ćete zatvoriti rupu u ulici Josipa Sprljana Akabe br 59 koja je iskopana prije par mjeseci?

Odgovor:Vezano za predmetnu ulicu ovim putem Vas obavještavamo da ćemo u najkraćem mogućem roku završiti predmetne radove te stvoriti sigurne uvjete za odvijanje prometa.

Pitanje Ivane Nikolić: Kada će Ulica Miroslava Krleže 59-63 dobiti rasvijetu i asfalt?

Odgovor: Izgradnja predmetne komunalne infrastrukture (javne rasvjete) odradit će se kad ista bude predviđena budućim programom gradnje. Ovim putem Vas pozivamo da ako niste svakako podnesete pisani zahtjev za izgradnju predmetne komunalne infrastrukture. 

A Vi dragi čitatelji: ako cesta u vašoj ulici još nije uređena, na njoj ne postoji javna rasvjeta, nema potrebnih pješačkih prelaza, treba dodatna prometna signalizacija ili su neuređeni nogostupi, nema odvodnje slivnih voda, nedostaju kante ili kontejneri za smeće, imate problem parkinga.
Ova i slična pitanja možete poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. – za rubriku „Pitanja građana"

Sva Vaša pitanja podliježu administraciji od strane urednika te neće biti objavljena ukoliko su neprimjerenog sadržaja, te ukoliko nemaju veze sa komunalnom problematikom.. Vaša poruka će biti proslijeđena do odgovarajuće službe, a odgovori na pitanja biti će postavljena na stranicu portala , kako bi i ostalim zainteresiranim građanima bili od koristi.

Također zahvaljujemo se pročelniku Marku Lugoviću i gosp. Tinu Kusanoviću (djelatnici Upravnog odjela za komunalno-vodni sustav, zaštitu okoliša i graditeljstvo) na odgovorima.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 08 Lipanj 2015 12:47
djelomob1.jpg