Ožujak 12, 2014 4335

Rubrika Građani pitaju: Pročitajte odgovore na Vaša pitanja

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Prošli mjesec na portalu Infovodice uveli smo rubriku 'Građani pitaju' u kojoj možete postaviti pitanje vezano za naš grad, a mi bi za Vas potražili odgovore kod nadležnih.
Ubrzo su na redakciju portala pristigla vaša pisma koja smo proslijedili gradskom Upravnom odjelu za komunalno-vodni sustav, zaštitu okoliša i graditeljstvo. Pitanja i odgovore iz Upravnog odjela pročitajte ispod:

vdzrak

Pitanje od gosp. Milana Milanovića
Zašto mi ne možemo dobiti ulično svijetlo? To je jedan dio ulice Miroslava Krleže...prvi odvojak lijevo.
Ulica postoji već nekih četrdesetak godina bez rasvjete. Sve ulice u susjedstvu je imaju.
Što treba uraditi da bi dobili ulično svijetlo?

Odgovor:
Obzirom da imamo kontakte sa HEP-om koji će ove godine vršiti rekonstrukciju nadzemnog kabelskog voda predmetnog odvojka ulice M. Krleže, tako ćemo paralelno sa radovima izvedbe podzemnog voda i mi položiti elektroenergetski kabel sa temeljnim uzemljivačem, te bi to predstavljalo završenu 1. fazu radova. Kad bi u realizaciju išla 2. faza radova koja bi uključivala temeljne stope, rasvjetne stupove i rasvjetna tijela u ovom trenutku Vam nismo u mogućnosti odgovoriti na to pitanje, ali pozivamo Vas da svakako podnesete Zahtjev za izgradnjom nove rasvjetne mreže.
Šprancu zahtjeva možete preuzeti u prostorijama Grada Vodica.

Pitanje od gosp. Ivana Dubelja
Kada će biti postavljena javna rasvjeta u dijelu ulice Fausta Vrančića ?

Odgovor:
U jednom (gornjem) dijelu ulice Fausta Vrančića javna rasvjete je postavljena dok na početku ulice nije, kad će se ista realizirati u ovom trenutku Vam nismo u mogućnosti odgovoriti na to pitanje, ali pozivamo Vas da svakako podnesete Zahtjev za izgradnjom nove rasvjetne mreže.
Šprancu zahtjeva možete preuzeti u prostorijama Grada Vodica.

Pitanja od gosp. Đorđa Studića
Kad će se srediti ulica Obrove? U pitanju je asfalt i rasvjeta. Tu živim 30.-tak godina a stanje je katastrofalno!
Također, zanima me dali će gradska tržnica biti gotova do Uskrsa?

Gospodine Đorđe odgovor na pitanje vezano gradsku tržnicu možete pogledati na linku: http://www.infovodice.com/aktualno/video-nepredvideni-problemi-prouzrokovali-produzenje-planiranog-roka-zavrsetka-izgradnje-trznice.html

Odgovor na pitanje vezano za Obrove pročitajte ispod:
Ulica Obrove odnosno ulica Lička dijelom će se komunalno opremati ove godine i to 2. faza javne rasvjete (sa rasvjetnim stupovima i rasvjetnim tijelima) koji smo kabelski podzemni vod sa temeljnim uzemljivačem postavili još prije 2 godine.
Kad će doći do asfaltiranja Vaše ulice u ovom trenutku Vam nismo u mogućnosti odgovoriti na to pitanje, ali pozivamo Vas da svakako podnesete Zahtjev za izgradnjom nove rasvjetne mreže.
Šprancu zahtjeva možete preuzeti u prostorijama Grada Vodica.
Zahvaljujemo se djelatnicima Upravnog odjela za komunalno-vodni sustav, zaštitu okoliša i graditeljstvo.

A Vi dragi čitatelji: ako cesta u vašoj ulici još nije uređena, na njoj ne postoji javna rasvjeta, nema potrebnih pješačkih prelaza, treba dodatna prometna signalizacija ili su neuređeni nogostupi, nema odvodnje slivnih voda, nedostaju kante ili kontejneri za smeće, imate problem parkinga.
Ova i slična pitanja možete poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. – za rubriku „Građani pitaju"
Sva Vaša pitanja podliježu administraciji od strane urednika te neće biti objavljena ukoliko su neprimjerenog sadržaja, te ukoliko nemaju veze sa komunalnom problematikom.

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 24 Listopad 2014 13:39